Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban od Dzardyse


25.5.2022 22:42

Touto žádostí bych rád požádal o unban, uvědomil jsem si svojí chybu a již se to nebude opakovat. Ban jsem dostal 6.2. o 13:22 přičemž porušení pravidla bylo přibližně o 7:30. Podal jsem si report o portnutí vozidla které mi bylo den předtím zamítnuto, Samík mi portnul vozidlo a následně ho po chvíli odportoval protože si uvědomil že by ho portovat neměl. Pak jsem si v klídku hrál tak dvě hodinky a odpojil jsem se. Následně mi kolem oběda napsal Lexionys s otázkou co jsem mu kolem osmé ráno dělal s autem a řekl že si podá report. Já v tu chvíli nebyl na serveru ani celkově při mobile abych mu odepsal a tak si podal report. Omlouvám se za svojí chybu a již se nikdy nebude opakovat. Vím že mám rozsáhlou historii z předešlého roku a snažil jsem se co nejvíce aby mi do ní nepřibyl další trest protože mě dost zaujala komunita Skima a měl jsem s několika hráči dobré rp. Taktéž bych se touto žádostí chtěl ospravedlnit Lexionysovi za portnutí jeho auta a všem členům AT kteří se na daném banu podíleli. Slibuji že pokud mi bude unban udělen tak se stejná chyba již nebude nikdy opakovat.

26.5.2022 09:06

Akorát slibuješ, ale nikdy z toho nic neni. Tvůj unban si já osobně na triko nevemu, vždy jsi serveru akorát škodil, navíc raději předejdu spoušti reportů na tvou osobu, šancí jsi dostal víc než dost. Mimo jiné samotná žádost taky není žádná sláva. Zamítám, skrze mě ten unban nepůjde.


Powered by LeoSight IFS
LT~34