Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o Unban

Markuus

Hráč

53
26.5.2022 17:39, naposledy upraveno 31.5.2022 10:34 uživatelem Markuus

Zdravím všetkých ktorí si toto čítajú.

Týmto by som chcel požiadať o zrušenie môjho permanentného banu, ktorý bol udelený 12.4.2022 o 20:14.

Prečo mi bol vlastné ban udelený ?

Za klamanie administratorovi menom SovietDog a spoluprácu pri A2A. A2A bol IC poriešený ale aj tak to A2A bol... Poučil som sa dostatočne ? Za ten mesiac som sa podľa seba poučil dostatočne na to aby som neurobil žiadne porušenie pravidiel ani globalných ani herných . Moje postavy a Hlavne komunita a A-Team, už to nikdy nebude také ako predtým ale aj tak by som sa rád vrátil. Avšak som nikomu nikdy nekazil RP a na RP kvalite mi viac než dosť záleží. Taktiež sa chcem ešte ráz ospravedlniť vám hráči. a hlavné tebe SovietDog , za klamanie a za A2A.Verím že sa ešte niekedy uvidíme na skime.. je veľmi pravdepodobné že niekto nebude súhlasiť s mojou žiadosťou o un-ban , bol by som rád keby ste aj napisali prečo nesúhlasite a najlepšie asi konštruktivnou kritikou ,avšak beriem negativné ale aj pozitivné reakcie na moju žiadosť.

Ďakujem všetkým za prečítanie tejto žiadosti.

@SovietDog

DJDave

VIP

22
26.5.2022 21:51, naposledy upraveno 3.6.2022 21:46 uživatelem DJDave

Ahoj. Znám tě už něco přes tři roky, takže vím jaký si a jak se k celé situaci stavíš. Myslím že by jsi měl dostat druhou šanci, jsme jenom lidi a chyby děláme. Samozřejmě tvá chyba byla potrestána spravedlivě a trest jsi měl právem @SovietDog . Jsem si na 300% jistý, že ses z téhle chyby ponaučil a zjistil jsi sám že to za to nestojí. Jde na tobě poznat že skimo ti chybí a že k němu máš určitý vztah a jde taky vidět že ti chybí hlavně celá komunita. Doufám že tvé kvalitní RP ještě uvidím. Za mě jsi super člověk a super hráč. Zasloužíš si to.  

DJDave

27.5.2022 16:49
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.6.2022 00:08, odstraněno 2.6.2022 00:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.6.2022 21:20

Tady bude stejná odpověď jako u tvého kolegy Acryze. Sám jsem ti ještě dál možnost vykoupení a ty jsi tu šanci zahodil, nuže tady vidíš že to byla chyba.