Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban, nebo zkrácení.


Fuson

Hráč

4
26.5.2022 19:39

Zdravím.

Dne 23.3.2022. Mi byl udělen permanentní ban z důvodu: Power Gamingu,TrashRP a mou bohatější banovou historií.
Už to bude něco málo přes 2 měsíce a svých chyb jsi jsem plně vědom. Pár dní zpět jsem se nad tímto zamýšlel a něco málo si z toho uvědomil.
Tímto bych se chtěl omluvit adminům i samotným hráčům, kterým jsem požitek ze hry kazil. Chtěl bych si na serveru ještě zahrát.
Jak jsem dostal svůj poslední ban: Můj kolega na vysílačce měl trochu větší potíže s nějakou partou a údajně měl v tuto chvíli u sebe dost peněz, tudíž potřeboval od někoho pomoct.
Byl jsem obeznámen s místem a dojel jsem na místo, kde přišlo k menší přestřelce. Co si tak vzpomínám měl jsem v tu chvíli u sebe PDW s plným zásobníkem a sprej. Z přestřelky jsem přežil jen já ( Po přestřelce jsem si nejspíš nenastavil žádné injures.), protože mi došli v půlce střelby náboje do zbraně nenapadlo mě nic lepšího, než nastoupit do auta a přejet polomrtvé, následně jsem ještě vytáhl sprej a ujistil se... ( V tuto chvíli mi to připadá jako kravina.) Na místo dorazila policie i záchraná služba, jelikož střelba byla dost slyšet. Na místě jsem se policii vzdal a na cestě do vězení mi byl udělen ban.
Za tyto dva měsíce jsem si nastudoval pár pravidel, který mi v nějakých věcech i unikaly.( Ale tento příklad to nebyl, zde jsem si byl všeho tak nějak vědom.)
Chtěl bych požádat o zrušení banu, nebo zkrácení pana @Dzardys . Byl bych za druhou šanci vděčný.
Děkuji za pročtení a přeji všem zbytek dne.

27.5.2022 14:09

Dobrá, svou druhou šanci ber taktéž jako poslední šanci. Dva měsíce mohu považovat za dostatečně dlouhou dobu, aby sis rozmyslel, zda u nás chceš hrát nebo trollit. Nenuť mě litovat toho unbanu.


Powered by LeoSight IFS
LT~22

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo