@neznamy#8178 a to je přesně ono, sice RP nemůžu úplně srovnávat s reálným životem, ale když je někde autonehoda a silnice je uzavřena, tak to prostě otočíš nebo se alespoň zeptáš zda můžeš projet. Oni ti samozřejmě řeknou že to máš otočit, tak jak by se chovali Veřejní činitelé v reálném životě. Pro příště to radši otočíš a pojedeš druhou cestou.
edit: Také jsem v IZS a ani bys tomu nevěřil jak mě štve, když stojím na silnici s výstražnými světly, a někdo okolo mě projede třebaže po silnici, ale ve 100 kilometrech za hodinu.
[user:8178] a to je přesně ono, sice RP nemůžu úplně srovnávat s reálným životem, ale když je někde autonehoda a silnice je uzavřena, tak to prostě otočíš nebo se alespoň zeptáš zda můžeš projet. Oni ti samozřejmě řeknou že to máš otočit, tak jak by se chovali Veřejní činitelé v reálném životě. Pro příště to radši otočíš a pojedeš druhou cestou.
edit: Také jsem v IZS a ani bys tomu nevěřil jak mě štve, když stojím na silnici s výstražnými světly, a někdo okolo mě projede třebaže po silnici, ale ve 100 kilometrech za hodinu.