Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sbor Dobrovolných Hasičů

1 2



neznamy#2110

Smazaný účet

3
8.5.2020 01:01

Bylo by dobré, kdyby tu byli SDH.

Určitě by se hodily do těchto obcí : Palomino Creek, Montgomery, Dillimore, Blueberry, a možná i více...

Každopádně SDH v ČR je mnoho.

Každá SDH by měla max. 4 vozidla.

Fungovalo by to, tak, že by daná SDH při ohlášení výjezdu, každý člen dostal "Firesport SMS" a museli by se dopravit nejdele do 5 minut na místo (IRL je 10) Jediný mínus u toho "jobu" by byl ten, že by to byl takový "druhý job" že by člen mohl být zaměstnán 2x (nebo by mohli být členové jen ti, kteří v dané obci bydlí)

Také by to mohlo být JPO II, to znamená, že alespoň 2 členové, tam musí být zaměstnáni (nejspíše by to byl Starosta sboru a Velitel)

Členů by mohlo být v podstatě tolik, kolik starosta sboru bude chtít, jenomže ve výjezdové jednotce by mohlo být max. 15 lidí (s tím, že někdo bude v práci nebo nebude na serveru)

V "Firesport SMS" by se mohlo přidat, jestli daný člen přijede nebo ne, také se může stát to, že tam přijedou skoro všichni a vozidla nebudou stačit, také by šlo u toho napsat zaplněnost, třeba na jeden výjezd by mohlo max. 10 hasičů třeba.

Další problém by byl u aut, protože typická vozidla pro SDH jsou : Tatra 148, nebo Avia, či DA např. Tranzit, atd...

Možná jsem to s tím návrhem trochu přehnal a trochu jsem se do toho "zažral", jsem s tím zkušený no, stává se... :D

izerman

Hráč

15
8.5.2020 01:50

Nápad DOBREJ. Mohli by přidat no :D 

8.5.2020 11:21, naposledy upraveno 8.5.2020 11:45 uživatelem Crazy

Určitě ne, stačí že HZS nemá tolik lidí.... Je to zbytečný akorát se budete dohadovat kdo tam pojede, hlavně HZS teď už funguje jako JPO II, JELIKOŽ když je výjezd přijedou hasiči v civilu na stanici, obléknou se a vyjedou...

pro upřesnění ( JPO I = "profesionální hasiči" to jsou ti placení co mají ty služby na stanici a vyjedou kdykoliv, JPO II = Dobrovolní Hasiči kteří maji 5 minut na vyjezd, většinou jsou na stanici nebo poblíž )

 


Crazy

8.5.2020 14:41

HZS rozhodně na serveru nefunguje jako JPO II. Hasiči jsou do jednoho placení, což o dobrovolných hasičích neplatí (alespoň z názvu ne). Myslím, že nápad to špatný není, jen nevím, jestli je jednoduše realizovatelný a uchopitelný pro komunitu. Ani tak asi nejde o to, že by JSDH mělo vyjíždět ke všem výjezdům, to není nutné, ale mohla by to být nová zájmová skupina pro hráče, kteří pracují jinde - např. policisté by se mohli seberealizovat v SDH, ale to samé lidé mimo IZS. A nebudeme si lhát, nevím jak HZS, ale my ze ZZS bychom ocenili nějaké ty "first respondery" např. v Angel pine. Než se tam dostaneme s RZtou, může pacient vykouřit tři cigarety. :D

8.5.2020 15:35

HZS na serveru z poloviny jako JPO II. funguje, sice jsou placení, ale nejsou furt na stanici takže vždy přijedou na stanici, obléknou se a vyjedou.... @SedliX

8.5.2020 23:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
9.5.2020 09:09

Nemají náhodou 12náctky?

9.5.2020 10:30

misatorcz

HZS ( JPO I. ) mají 24 hodinové služby.

OhHonza 

Ano, všechny HZS jsou JPO I. ( JPO I jednotka Hasičského záchranného sboru ČR, zajišťující výjezd jednoho až tří družstev o zmenšeném početním stavu (1+3), družstev (1+5) nebo jejich kombinaci, poskytuje pomoc obcím speciální a ostatní technikou v území své působnosti, v místě dislokace plní úkoly místní jednotky PO; u početně málo obsazených stanic zpravidla v součinnosti s místní jednotkou SDH obce. Doba výjezdu z místa dislokace do 2 minut, doba příjezdu na místo zásahu do 20 min. )

 

Ano v reaitě mají 1 den služvu a 2 dny volno, ale ve hře to funguje tak že dostanou výjezd a jedou na stanici se ovléct protože je nebaví výt furt na stanici a čekat...

Kenny15

Hráč

19
9.5.2020 21:03, naposledy upraveno 9.5.2020 21:14 uživatelem Kenny15

Takhle, jsem PRO ale zároveň i PROTI. 

Jedna věc, která by dělala paseku, tak jsou skiny. Já jsem JSDH rozjížděl na jednom serveru, a byl problém, se hodit vždycky do skinu hasiče. To je jedna věc. Druhá věc, záleželo by na tom, kdo by to chtěl dělat, protože jsou lidi, co o tom neví ani písmenko.

Jediná věc, za kterou jsem PRO, tak by byl lepší dojezd jednotky mimo LS, protože, než se vyhrabeme se Scanií, mimo LS, tak to trvá 4.století.

Nicméně, můj konečný verdikt je NE.

 

@neznamy#2110 Né v každé vesnici je JSDH. Ale může se zde vyskytnout jenom SDH, jako spolek, který má v sobě nějakou partu lidí, nějaké zázemí, ale, oni nejezdí na výjezdy, ale obrážejí soutěže, na to pozor. Kousek ode mě, vesnice Čejč, tam je JPO V, hasičárnu mají v katastrofálním stavu, o výjezdových autech ani nemluvím. Oni by byly i JPO III, ale starosta obce je neschopný. Jinak spolek, jakožto SDH, může na vesnici zřídit i parta sousedů z jedné ulice, ale jednotku SDH, to už má v kompetenci obec, a né každá na to má peníze.

 

 

 

9.5.2020 22:26

Souhlasím s Kennym...

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~87