čágo bélo pred mesicem a neco sem dostal permu za nabidku o podplaceni. napsal sem tuhle vetu : ahoj Samyku omk prosym ja ti dam 1000 korun českých kdis my das anban plsssss. Vim ze sem porusil pravidlo ale necekal sem ze to nekdo bude brat vazne tohle je ma druha perma takze bych se ani nedivil kdybych nedostal unban. no a nebylo to mysleno vazne nebo tak proste sem se nudil a na tu nudu sem taky doplatil. vim ze me tu nema nikdo moc rad ale svoji reputaci bych rad zmenil. Nesel bych hrat Ilegal nebo rozhodne ne do 200h.slibuju ze uz si z nikoho nebudu delat srandu ani tak. sam @Dzardys mi psal ze kdybych dostal unban tak mi da hned ban za troll... ale doufam ze mi da posledni sanci asi z tech 15. zpytoval sem sve svedomi a zkusim byt na serveru prinosnejsi, a zaroven se chci omluvit tomu adminovi @Samik.A taky sem dost nadaval @SovietDog za coz se omlouvam jeste vic. mrzi me to co sem udelal. A ani bych se nedivil kdyby mi ten unban nedal...
ban dal @SovietDog
peace
čágo bélo pred mesicem a neco sem dostal permu za nabidku o podplaceni. napsal sem tuhle vetu : ahoj Samyku omk prosym ja ti dam 1000 korun českých kdis my das anban plsssss. Vim ze sem porusil pravidlo ale necekal sem ze to nekdo bude brat vazne tohle je ma druha perma takze bych se ani nedivil kdybych nedostal unban. no a nebylo to mysleno vazne nebo tak proste sem se nudil a na tu nudu sem taky doplatil. vim ze me tu nema nikdo moc rad ale svoji reputaci bych rad zmenil. Nesel bych hrat Ilegal nebo rozhodne ne do 200h.slibuju ze uz si z nikoho nebudu delat srandu ani tak. sam [user:3773] mi psal ze kdybych dostal unban tak mi da hned ban za troll... ale doufam ze mi da posledni sanci asi z tech 15. zpytoval sem sve svedomi a zkusim byt na serveru prinosnejsi, a zaroven se chci omluvit tomu adminovi [user:5440].A taky sem dost nadaval [user:475] za coz se omlouvam jeste vic. mrzi me to co sem udelal. A ani bych se nedivil kdyby mi ten unban nedal...
ban dal [user:475]
peace