Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

macaczE

Hráč

11
27.5.2022 13:49, naposledy upraveno 27.5.2022 22:11 uživatelem macaczE

čágo bélo pred mesicem a neco sem dostal permu za nabidku o podplaceni. napsal sem tuhle vetu : ahoj  Samyku omk prosym ja ti dam 1000 korun českých kdis my das anban plsssss. Vim ze sem porusil pravidlo ale necekal sem ze to nekdo bude brat vazne tohle je ma druha perma takze bych se ani nedivil kdybych nedostal unban. no a nebylo to mysleno vazne nebo tak proste sem se nudil a na tu nudu sem taky doplatil. vim ze me tu nema nikdo moc rad ale svoji reputaci bych rad zmenil. Nesel bych hrat Ilegal nebo rozhodne ne do 200h.slibuju ze uz si z nikoho nebudu delat srandu ani tak. sam @Dzardys mi psal ze kdybych dostal unban tak mi da hned ban za troll... ale doufam ze mi da posledni sanci asi z tech 15. zpytoval sem sve svedomi a zkusim byt na serveru prinosnejsi, a zaroven se chci omluvit tomu adminovi @Samik.A taky sem dost nadaval @SovietDog za coz se omlouvam jeste vic. mrzi me to co sem udelal. A ani bych se nedivil kdyby mi ten unban nedal...

ban dal @SovietDog

peace

10.6.2022 21:24

Budu tě muset zklamat ale já ti unban neudělím. Už jenom proto že jsi se snažil o podplacení administrátora a to už je dost velký problém přes který prostě nejede vlak.