Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unperma - weqsiik


weqsiik

Hráč

16
27.5.2022 18:59

Zdravím přátelé vrátil jsem se po docela dlouhé době a docela jsem začal vzpomínat na "staré" dobré Skimo.

No začnu se žádostí o Unpermu.

Ptáte se za co jsem dostal permu? Tady je má odpoveď jel jsem si s mojím Kamarádem Diamanty a na cestě k lodi jsme "omylem" narazili do černého vozu , jeli jsme něco kolem 210km/h . Tudíž by jsme měli RPit velké ale hodně velké injuries. Což jsem měl v plánu , začal jsem se rozepisovat do /do +/status . Nestihl jsem ani dopsat injuries do /status . A můj přítel zamkl vozidlo a odjel dál , (Kvůli tomu aby jsme stihli víc cest pro diamanty) . Poté jsme dostali bany na několik hodin za neadekvátní injuries, povzdychl jsem si a řekl "Jdu se aspoň vyspat , zítra bude lépe"

Ráno jsem se koukal na jak dlouho mám ban " Váš serial je zabanován" O.O. - Okey tak tohle je všechno ke story.

Teďka ta hlavní část : Rád bych se chtěl omluvit adminům viz.   @SovietDog   a taktéž hráčům .

Promiň mi všechny ty spamy do DM na discordu  , "měl jsem prostě nervy" Jsem si všeho jist co jsem provedl udělal jsem blbost. Rád bych se vrátil zpátky na starou kolej skima a začal sekat latinu , byl bych velice rád kdyby si mi dopřál šanci a vrátit se. Velmi mi Skimo chybí jak kvůli komunitě nebo kamarádům. Rád bych , abych se měl čím zabavit na prázdniny. Tímto tě srdečně prosím "dej mi ještě jednu šanci". 

Toť vše od -weqsiik

 

31.5.2022 22:33

Byl jsi v podmínce a svojí druhou permu jsi dostal hned dva dny po tom co ti byl udělen unban. Já si myslím že tady ti mřenka nepokvete. Žádost zamítám a zavírám.


Powered by LeoSight IFS
LT~38