Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] Harcuba Corp

1 2



Wallysak

Hráč

11
8.5.2020 01:45, naposledy upraveno 8.5.2020 01:47 uživatelem Wallysak

Název frakce: Harcuba Corp

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Jarda Harcuba, Petr Buchta

Startovní kapitál: 500000

Popis frakce:

Přepravní společnost Harcuba Corporation zajišťuje dodávkovou přepravu zboží, materiálu a zásobování obchodů/restaurací.

Ve hře už fungujeme a jezdíme s materiálem (já a petr buchta, kterého jsem dnes najal). Chtěl bych si založit přepravní společnost. Petrovi jsem poskytl kapitál na vytížení jeho auta a za jednu otočku mi platí profit. Až bude mít dost peněz, může už jezdit na vlastní triko.

S tímhle nápadem jsme se s Petrem shodli, že bychom mohli založit přepravní společnost maximálně o 5 zaměstnancích (já, petr + 3 další) a jezdili bychom přepravu beden. Jenže to po chvíli omrzí a navíc to má několik mezer. Abychom nebrzdili hráče při převozu beden, mohl bych mít jako majitel společnosti funkci vyznačit na mapě několik bodů, mezi kterými by se jezdilo.

V praxi by to vypadalo tak, že by vzdálenostně odpovídaly dnešním přepravám. Tyhle body by platily do smazání. Zároveň by mohly být spuštěné 3 převozy a naše frakce by tyhle body viděla na svých GPS. Člen frakce (řidič) by musel za hodinu udělat minimálně 2 převozy, aby dostal plnou výplatu. Pokud udělá jen 1 převoz, dostane polovinu. Aby to bylo zajímavější pro policii, mohli by v době svého volna frakčními dodávkami jezdit i běžné nelegální přepravy (aby je policie měla důvod kontrolovat).

Jak by to mohlo fungovat - Vytyčím po mapě 3 převozy, všechny vzdálenostně odpovídající existujícím přepravám, ať je to fér. Řidič jede z firmy do bodu A naložit zboží (čeká 1min na naložení), jede se zbožím do bodu B(čeká 1min na vyložení). Tím splnil 1/2 úkolu = polovina výplaty. Už nemůže jet stejnou trasu, tak zvolí druhou trasu. Nakládka v bodě C (1min) vykládka v bodě D(1min). Splnil celou šichtu a dostane vyplaceno 100% z jeho výplaty (maximální výše výplaty by se určila po dohodě s vámi). Přepravy by dávaly nějaký smysl např. nakládka pečiva putující do obchodního centra.

Aby nedošlo ke zneužití, musel by se řidiči během výkonu (po naložení) znemožnit nákup běžných beden (legálních i nelegálních). RPit by se dalo i zásobování státních frakcí a soukromých podniků. Když řidič splní trasu, přičte se do frakčního kapitálu nějaký zisk.

To je jen základní nástřel toho, jak by to mohlo fungovat. Nevím, jak moc je to náročný programovat a jestli to vůbec dává smysl. Mě se to jako nápad líbí, ale rád bych znal i vaše názory, případně návrhy na zlepšení funkčnosti a zapojení se více v RP.

Raikkonen

Hráč

7
8.5.2020 01:59

Jardo, rozhodně PRO. Jsi člověk, který v hlavě už něco má a jsi ten klidnější typ hráče, takže věřím že když žádaš firmu, na přepravu.. tak to bude čistě na přepravu.


Navíc, je to nádherně sepsaný, rozhodně si to zaslouží ten souhlas a pokuď možno, počítej semnou jako s dalším zaměstnancem. 

DaNNyCZ

Hráč

1
8.5.2020 03:27

Má to hlavu a patu, za mě STOPRO ANO,

Vlada

Hráč

2
8.5.2020 08:30

Ahoj @Wallysak, je to pěkný nápad, ale připadá mi to jako běžný převoz železa, jen jezdíš s dodávkami a máš na nich nějaké logo. Za mě je to tak půl na půl.

Wally

Hráč

2
8.5.2020 11:43

Souhlasím.

Krásně sepsané. Líbí se mi, že to co máš v hlavě, nejsi líný přenést na forum.

8.5.2020 12:00
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Boubas

Hráč

3
8.5.2020 16:09, naposledy upraveno 8.5.2020 16:12 uživatelem Boubas

Jsem rozhodně za vytvoření frakce, je vidět, že je o to i zájem jak koukám na komentáře nade mnou, navíc by to mohlo rozšířit roleplay při převozech, ti co pouze převážejí by měli nyní možnost tomu dát nějakej smysl a převážet organizovaně pod vedením tady Harcuba Corp, viděl jsem tu spoustu frakcí, spousta frakcí by tu nefungovala, ale zrovna tahle by do tohoto serveru zapadala, STOPROCENTNĚ ANO

Wallysak

Hráč

11
8.5.2020 17:33, naposledy upraveno 11.5.2020 12:42 uživatelem Wallysak

Děkuju všem za feedback. Mohli byste přispět svými návrhy, jak by to mohlo fungovat.

Já jsem v mezičase připravil reklamní billboard, tak snad nám to schválí :D

edit// Trochu jsem ho ještě upravil. Bylo to moc tmavý.

Kenny15

Hráč

19
8.5.2020 19:27

Jedno velké ANO. 

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 20

Spekoun

Hráč

6
9.5.2020 16:14

Určitě ANO. Nejsi ten typ člověka, který by to chtěl na něco jiného. Chválím tvou tvorbu a krásně sepsanou žádost.

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~117