Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o Unban


Develon

Hráč

40
28.5.2022 13:33, naposledy upraveno 28.5.2022 13:41 uživatelem Develon

Zdravím , chtěl bych se zeptat, @Samik za co přesně jsem v naší situaci dostal ban ? to že jsi mi najel ty osobně do protisměru a srazils mě v pohodě, zaerpil sem náraz , injuries, a ve chvíli co vylezu z auta tam najede nějakej raptor , odhodí mi auto někam do pytle, ano , věta Děláte si už prdel mi ulétla , ale řekni mi , nereagoval bys stejně ? navíc jsi mi ani tu šanci erpit nedal páč 20 sec po tom mi přilítl ban , a ze strany raptora jsem žádnou Snahu RP řešit neviděl , rád bych tímto požádal o unban nebot jsi mi ani nedal šanci pořádně erpit. (PS- nemám problém být postaven před stejnou situaci a doerpit to)

daniel0lp

Hráč

16
28.5.2022 14:05

Ahoj 

Já jsem řidič raptoru. Potom co jsem to do tebe narval tak si odletěl i s autem +- 15m.

Poté sis doběhl zpět aniž bys sis něco dál zaerpil což myslím že byl aj vrchol tvého banu a jak si doběhl tak si řekl do ooc (Děláte si už prdel) za mě ta věta asi není ani tak hrozná ale mělo to asi nějaké dočinění k tvému banu. A máš to na 4h tak to není tak hrozné zatím si múžeš zajít na procházku nebo se podívat na film a nepsat hned během minuty na fórum . Občas je si dobré uvědomit co si udělal špatně nejlépe si to zpětně přehrát celou situaci v hlavě znovu . Taky jsem si uvědomil to co jsem udělal špatně já ,napsal jsem do ooc (K*rva ) a potom mi došlo že jsem řekl něco co jsem asi říct neměl.

Ale co už taky jsem dostal ban sice na kratší dobu ale tu žádat o unban nebudu je to přeci tvoje žádost.

Krásný zbytek dne

Develon

Hráč

40
28.5.2022 14:10

Abych to uvedl na pravou míru , z mého pohledu jsem zrovna vylezl z auta ven co jsi mě srazil , odletělo auto , nikoliv já , já zůstal stát na té silnici. Proto bych řekl že nevidím důvod.

Samik

VIP

47
28.5.2022 14:59

Ahoj, to že se jebnete hlavou o volant, není adekvátní injuries. Unban zamítám.

Develon

Hráč

40
28.5.2022 15:02, naposledy upraveno 28.5.2022 15:24 uživatelem Develon

Jebnul jsem se hlavou o volant což mi způsobilo zranění a krvácení hlavy , navíc ve chvíli cos do mě narval jsem jel tak 80km páč jsem se to snažil dobrzdit a byl jsem připoután , tak kde je problém ? Navíc sem chtěl uder zmírnit rukama což mi způsobilo naraženinu ruky , co by sis tam dal ty ? bezvědomí a klinickou smrt ? Ještě si dovolím podotknout že od tebe jsem neviděl ani injuries nic , jen sis seděl v autě a čekal co se bude dít.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~41