Zdravím , chtěl bych se zeptat, @Samik za co přesně jsem v naší situaci dostal ban ? to že jsi mi najel ty osobně do protisměru a srazils mě v pohodě, zaerpil sem náraz , injuries, a ve chvíli co vylezu z auta tam najede nějakej raptor , odhodí mi auto někam do pytle, ano , věta Děláte si už prdel mi ulétla , ale řekni mi , nereagoval bys stejně ? navíc jsi mi ani tu šanci erpit nedal páč 20 sec po tom mi přilítl ban , a ze strany raptora jsem žádnou Snahu RP řešit neviděl , rád bych tímto požádal o unban nebot jsi mi ani nedal šanci pořádně erpit. (PS- nemám problém být postaven před stejnou situaci a doerpit to)
Zdravím , chtěl bych se zeptat, [user:5440] za co přesně jsem v naší situaci dostal ban ? to že jsi mi najel ty osobně do protisměru a srazils mě v pohodě, zaerpil sem náraz , injuries, a ve chvíli co vylezu z auta tam najede nějakej raptor , odhodí mi auto někam do pytle, ano , věta Děláte si už prdel mi ulétla , ale řekni mi , nereagoval bys stejně ? navíc jsi mi ani tu šanci erpit nedal páč 20 sec po tom mi přilítl ban , a ze strany raptora jsem žádnou Snahu RP řešit neviděl , rád bych tímto požádal o unban nebot jsi mi ani nedal šanci pořádně erpit. (PS- nemám problém být postaven před stejnou situaci a doerpit to)