Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


ToxicCZ

Hráč

7
28.5.2022 17:39

Zdravíčko chtěl bych si už opět zažádat o Unban, takto opět zde budu uvádět kecy typu "mrzí mě to" "je to jediný server který mě baví", ale ono na tom něco málo pravdy je, vždy jsem dělal kraviny protože jsem se nudil nebo mě někdo naštval když začal mě Dmkovat tak jsem to začal oplácet, ale nyní se fakt budu snažit abych nic neporušoval a dodržoval pravidla, posledně když jsem dostal Permu to taktéž dopadlo tak že jsem si v pohodě jel a frajírek začal jen tak střílet po mě v Montgomery, což pro mě byl haluz a nechápal jsem tak jsem jel pro auto a po čase ho narámoval tak že auto měl ve vodě, ano nebylo to z mého chování absolutně adekvátní, ale chytl jsem rapla klasicky. Chtěl bych tě požádat zda by jsi nezvážil pro mě Unban @Awoo vím že jsme si moc nesedli, ale prosím promysli to. 

31.5.2022 12:47

Ahoj @ToxicCZ

neřekl bych, že "jsme si moc nesedli" . Tvoji poslední žádost o unban jsem zamítl z toho důvodu, že jsi byl čerstvě odbanován, po tom co jsi sliboval, že už nebudeš dělat problémy. Kdyby jsi mi do žádosti o unban tenkrát nelhal, možná už bys jej dostal. Tohle je ale už řešeno v minulé žádosti, nebudu to rozmazávat. Jen jsem chtěl říct, že Tě vlastně vůbec neznám, takže těžko bych řekl, že se nějak nemusíme. Nevadí. 

Jen Ti chci říct, vzhledem k tomu, že to není Tvá první perma a již jsi několikrát sliboval, že se polepšíš a že máme Tvé slovo - očividně příliš mnoho neznamená. Nicméně nadhodím tvůj unban k odhlasování zbytku AT a verdikt Ti sem pak napíši. 

1.6.2022 23:24

Ahoj @ToxicCZ

Tvoji žádost o odstranění/zkrácení permanentního banu tímto zamítám vzhledem k tomu, jak se k tvé žádosti postavil admin team . Rovnou ti můžu říct, že se nenašel jediný člen AT, který by ti chtěl vyhovět, ale protože naděje umírá poslední, můžeš se zkusit ještě odvolat k @SedliX -ovi.

Hodně štěstí.


Powered by LeoSight IFS
LT~32