Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o Unban


Develon

Hráč

40
29.5.2022 15:12

Tak , opět musím žádat o Unban a nejlépe smazání z historie , neboť mám pocit že tenhle ban nebyl tak oprávněný. Situace je následovná , Dostal jsem informaci o tom že někdo přepadává naše Kamiony , jel jsem do bayside kde jsem našel opravdu auto přepadávající náš kamion , auto jsem eliminoval převrácením , zbraň použita nebyla, Injuries jsem si zaerpil , a šel jsem kontrolovat převrácené auto ,týpci odmítali erpit že dali report , atd , v Logu je vidět že jsem se jim snažil vysvětlit že ooc situaci vytvořit muže jen admin , ale pokračovali v ooc diskuzi , jsem člověk kterej nedokáže ignorovat , tak jsem jim chvíli odpovídal , ale pořád jsem se snažil vracet k Erpení. I tak jsem bohužel od @Phobios dostal 5 hodin za Zdržování RP. Tak se Ptám Proč ? z mé strany byly kroky k tomu erpení , a nesnažil sem se tvořit ooc diskuze, k RP sem se snažil stále vracet.

na požádání jsem Schopen doložit logy kde je vidět že jsem Opravdu Erpil.

Lobster

Hráč

4
29.5.2022 16:06

Myslím si když ty si dostal ban, taktéž by měli dostat ban oni.. a také jak jse pochopil tak oni ti vyhrožovali banen což na to to je taky zakázáno, podle mě by ti to měli zrušit, nepřijde mi to zcela v pořádku.

Develon

Hráč

40
29.5.2022 16:13

Oni ban dostali ale nevím proč jsem ho dostal já , do ic jsem se snažil přejít 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~30