Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chci nahlásit člena z AT


DopeCZE

Hráč

1
30.5.2022 15:43, naposledy upraveno 30.5.2022 18:08 uživatelem DopeCZE

Včera jsem okolo 10-11 hodiny večer hrál s kamarády na Skimu, a unesli jsme typka z města, v tu chvíli se objevilo červené Evo co za námi jelo a narazilo, Evo jelo dál takže NonRPInjures, pak se typek v Evu vymluvil že je to Rally auto, takže jak chápu tak v Rally autě jsem nesmrtelný. Pak někdo zavolal Admina jménem "SovietDog" ten s náma řešil situaci na typka s Evem bez nárazníku nic neříkal ale nám s kamarády dal ban, typek s Evem byl bez trestu a my byly tzv. S trestem za nic. Tímto chci nahlásit SovietDoga za nejhoršího člena AT. Asi neumí pravidla že NonRPinjures. Asi jsme udělali chybu ale tu on/ona nezdůraznil/a ale jako dát někomu ban ani nevim za co, a pak někomu jo nedat za NonRPinjures je kravina...

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování (lze se vyjádřit sofistikovaněji a bez vulgarit)

Yuutsu

Hráč

27
30.5.2022 16:41

Ahoj,

ani nevím proč se vyjadřuji zrovna k tobě, ale zaráží mě pár věcí, asi jste nedostali ban pro nic za nic, včera se tam ochomítalo to že jste ho unášeli když byl na serveru takzvaně PEACE TIME, což jakožto skvělý RP hráč by jsi měl vědět že by jsi tohle určitě dělat nemusel, plus si tak nějak myslím že nemáš ani důkaz že do tebe narazil hráč v červeném Lancer Evolutionu, a pokud máš všechno tohle tak by sis mohl zkusit napsat SMYSLUPLNOU žádost ohledně toho že hráč v červeném EVU by měl dostat ban, ale myslím si že přehlédnout jednou RP injuries kdy ten člověk mohl mít nějaký status ve smyslu : ||otřes mozku||pohmožděná LHK||.... a tak dále a jen ty jsi to nemusel vidět je taky jiná..., tedy tak jsem to pochopil z tvé "smysluplné" žádosti včera na discordu kde jsi otravoval všechny členy A-Teamu.

a nemyslím si že SovietDog je nejhorší člen A-Teamu, popravdě nikdo z A-Teamu nemůže být nejhorší protože jsou vybíráni časem který straví na serveru a asi i zkušenostma. a zrovna zmíněný SovietDog mi přijde jakožto skvělý hráč a taktéž super Admin....

spíš by sis měl zamést pod vlastním koberečkem a přijmout to že jsi udělal chybu která tě stála ban, a určitě neotravovat ostatní členy A-Teamu na discordu kde v podstatě řešíš bezmyšlenkovitě a sám si psal že ti to je jedno. 


Toust out<3

Sensei

Hráč

27
30.5.2022 16:58

@DopeCZE vymaž tu nadávku skôr ako dostaneš warn a zbytočne sa pohoršíš pred adminmi. Môžem ti povedať, že bany za nič sa nedávajú, vždy je na to dôvod, a ak náhodou sa stane omyl, vždy sa to slušným správaním dá vyriešiť.

DrHell

Hráč

18
30.5.2022 17:36

Ešte by som ručne-stručne dodal že:

1. ja som volal admina

2. pokúšali ste ma uniesť počas peace time

3. nadávali ste na admina a hráča s evom priamo pred adminom

Toť vše, díki. 

DopeCZE

Hráč

1
30.5.2022 18:07, naposledy upraveno 30.5.2022 18:07 uživatelem DopeCZE

Evo narazilo do zdi to je jedna věc, a druhá věc je kde máme přijít na to kde je peace time? Když hrajeme na jiných serverech? Připojili jsme se po dlouhý době. Navíc SovietDog nedává šanci prej si je lidi nezaslouží, je vidět že čte citáty ze kterých si bere ty věty do života pane bože.

DrHell

Hráč

18
30.5.2022 18:21

Peace time sa vyznačuje v ľavom dolnom rohu kde máte mini mapku. Ale stačí si pozrieť či je PSA online. 

2.6.2022 03:16

Ahoj @DopeCZE,

bany za nic opravdu nedáváme. Každý ban musí mít uvedený důvod. Neříkám, že se nemůže stát, že ban dáme špatnému člověku, špatně posoudíme dané pravidlo, trochu situaci zveličíme. Ale když už si chceš stěžovat na ban, který jsi dostal, napiš, jaký důvod banu uvedl administátor, který ti ban dal. K tomu vysvětli situaci, která k banu vedla.

Bohužel jsi ve stížnosti nepřiložil žádné materiály, kterých bych se mohl chytnout. Nevím, kdo byl hráč v tom Evu, nevím, co přesně se stalo, jak situace probíhala. Nápomocné by byly možná logy, těžko říct.

Pro nedostatek důkazů stížnost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~78