Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zippiik

Hráč

3
31.5.2022 18:59

Dobrý den pod 2 měsících se učení chovat bych si chtěl už asi po 4 zažádat o unban (o druhej unban si žádám poprvé). Zkrátka moje erpení bylo fakt na nic a trash. Nudil jsem se na tolik že jsem byl sprostý, mixovat, pokoušet se uplácet admina a také jsem dělal že jsem PSA. Byl to ještě k tomu trash protože jsem přišel k autu a začal jsem na někoho mluvit že ať mi zaplatí 7k a řekl mu že nedodržuje pitný režim. Když jsem ban dostal myslel jsem že žádat o unban už nebudu a že to nechám plavat. Jedne týpek mi také nabízel jak to obejít ale nechtěl jsem podvádět. Jelikož teď nemám co dělat žádám si o unban. Omlouvám se všem adminům za mojí drzost ale nemám toho moc v hlavě. Sice to už říkám po třetí ale teď už hodně vážně. V erpení bych se chtěl zlepšit a pokračovat dále na serveru Skimo RolePlay. Předem děkuji za odpověď Hezký zbytek dne.

31.5.2022 21:44

Takže kde jenom začít? Žádosti by bylo asi nejlepší začít. Jsem rád že tam nemáš nějaké zbytečné informace  ale to stejné se dá říci i o druhé stránce věci a to že ti tam chybí třeba důvod k tomu abych ti ten unban udělil, jako je pěkné že chceš se změnit a chceš se to naučit hrát ale já v tom osobně vidím to že tě to za chvíli opustí a bude se opakovat historie. Mimo to je tohle tvá druha perma a tvoje historie taky není nejčistější. Takže zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~23