Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zdravím žadam o unban


bobcus25

Hráč

17
31.5.2022 20:22

 

zdravim dostal jsem ban za zdraví rozum vím duvod proč ale jel jsem kolem bouračky opatrně kolem autem tak 10km/h a najednou jsem dostal ban ale snažil jsem se jet hodně opatrně žadal bych tedy o unban nebo zkracení 

31.5.2022 21:33

Ahoj, budu se tu opakovat, jak již u hodně podobné žádosti. Také jsem v IZS a ani bys tomu nevěřil jak mě štve, když stojím na silnici s výstražnými světly, a někdo okolo mě projede třebaže po silnici, ale i tak, je to dosti nepříjemné.

31.5.2022 21:48, naposledy upraveno 31.5.2022 21:53 uživatelem Keksik

Ahoj, lehce se vyjádřím.. když vidíš na silnici nějakou nehodu, tak logicky tam nepojedu vůbec ne? Trochu přemýšlení u toho.. jako civilizovaný člověk snad půjdeš tam a zeptáš se "zdravím, je možné zde projet nebo to musím objet?" a vetšinou dostaneš odpověď, poté konáš. Jako člen v ZZS se s tímto setkávám dost často, někteří jedou třeba 50km/h, mnohdy i více a nenapadne je, že tam někdo třeba umírá nebo podobně, zdravý rozum je pouze o přemýšlení. Když ti hoří barák, taky do něj nevběhneš, protože jsi tam něco zapomněl, nebo snad jo? Tohle neslouží jako urážení tebe či někoho jiného, slouží to pouze k tomu aby ti to dalo do hlavy brouka, který tě bude štvát do té doby než na to příjdeš. 

Upozorňuju že nejsem členem Admin-Teamu a můj názor neovlivní tvojí žádost o unban, avšak pokud jsi dostal ban tak se musíš zamyslet a říct si, že jsi asi něco udělal špatně a poté tu chybu neopakovat.                        🤠Keksík🤠

                                                                                                                          

31.5.2022 22:46

Oba hráči jak Foxík, tak Keksík mají pravdu. Projel si to tam v docela velké rychlosti a ani ti nepřišlo divné, že si tam málem sejmul asi tři zraněné osoby. Unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~42

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo