Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o pernamentní Unban po 3 měsících


1.6.2022 20:43

Ahoj , již nedávno je to zrhuba 3 měsíce dozadu jsem dostal pernamentí ban za kradení a odcizení scriptu jespíše od @Dzardys

 

Tímto , bych si chtěl zažádat o UNBAN a zlepšit mé chování na vaší komunitě z mé vzhledové stránky.

Taktéž se omlouvám , zde komunitě a hlavně @Dzardys , že jsem něco takového udělal , přitom vlastně byl to jeden den, poté už vše bylo napraveno.

 

Děkuji moc předem a do budoucna , zda-li dostanu UNBAN se to opakovat už vícekrát nebudu.

Děkuji moc

1.6.2022 20:54, odstraněno 2.6.2022 00:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
1.6.2022 22:56

Drahý Farby, známější pod nickem DeeZy,

vskutku mě překvapuje, že jsi sebral dost odvahy si podat žádost o unban na náš server. Dovolím si ti připomenout, a nejen tobě, za co všechno jsi tu permu dostal.

Začneme u prvotního konceptu vašeho serveru, čili vykrást ze Skima vše, co se jen dá, především tedy skiny a polepy (dokonce i ty pod licencí!). Po několika žádostech o zanechání této činnosti jste mě přestali bavit a vyřešil jsem to skrze YouTube video, které zde určitě mnoho lidí vidělo. No, pak došlo k nějaké omluvě z vaší strany a ke slibu, že už se to znovu nestane. Co se to stalo za necelé dva měsíce? Jo, totéž.

Akorát jste si začali říkat Artheon, což jste neměli schváleno Paradoxxem, navíc ani práci, kterou vynaložili například Kubby a Lofanek, jíž jste opět využívali, jste nevyužívali pod jejich souhlasem. Nač se trápit, vyřešíme to už soudně. No a tam jsi couvl, s tím i velká část tvého "admin teamu", aka hráčů, co neumí RPit a skončili s permami tady u nás. Většinově. Nezapomenu ani na to, co vše nám z vašich interních záležitostí vynesli.

Nevěřím ti ani náhodou, stejně jako obrovská část CZ/SK MTA komunity, což sám vidíš například ve FB skupině. Jsi obyčejný lhář, zloděj a falešný člověk, a nikdo takový skrze mě zpět do komunity neprojde. Můžeš se zkusit odvolat k SedliXovi, eventuálně své počiny pořešit s Ratajem a autory skinů a další práce, jíž jsi nám ukradl a považoval za svou, a s trochou štěstí ti třeba odpoví. Za mě ale ne a ani to znovu nezkoušej. U mě už jsi dávno skončil.


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024