Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zápis mena vodiča do pokuty


Sensei

Hráč

27
5.6.2022 12:00

Podateľ: Paul Shelby

Vec: Zápis mena vodiča do pokuty


Dobrý deň,

rád by som podotkol, aby strážnici vypisovali do pokút na dané vozidlo aj meno vodiča, ktorého aktuálne zastavili, a na ktorého pokutu vypisujú. Toto sa hlavne vzťahuje na prekročenie rýchlosti, lebo ako majiteľ firmy mnohokrát platím pokuty za prekročenie rýchlosti a ani neviem, kto je vinníkom. Pokutu sa parkovanie pochopím, tam vodič nie je prítomný ale ostatné prípadne si to priam vyžadujú, ďakujem za pochopenie.

5.6.2022 14:19

Adresát: Paul Shelby
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Shelby,

děkujeme za zaslání tohoto podnětu. Musím Vás však upozornit na skutečnost, že jediným případem, kdy naši příslušníci zastavují řidiče v jejich vozidlech, jsou traffic stopy, během nichž dochází k udělení pokuty zodpovědné osobě (ve většině případů tedy řidič). V takovém případě nese doklad o pokutě jméno dotyčné osoby. Pokuty vozidlům jsou udělovány Policií jen v případě, kdy se u nich řidič nenachází a není možné jej zastihnout. Veškeré další situace udělení pokut jsou mimo naši práci.
Taktéž je nutno podotknout, že v případě pokut naměřených radarem dochází v případě identifikace řidiče k pokutování právě jeho, v případě maskování jsou pokuty uděleny teprve vozidlu a jinak to nepůjde - nemáme rentgenová zařízení, která mohou vidět pod textil a jiné materiály.

S přáním pěkného dne,

npor. Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~34