Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

zbojnik

Hráč

9
5.6.2022 14:33, naposledy upraveno 5.6.2022 14:41 uživatelem zbojnik

Kamarád přišel o řidičský průkaz tak jsem ho musel odtáhnout na laně ale to jsem nevěděl a místo toho jsem dal glue tak jsem tak udělal pak jsem jel na benzínku a tam za mnou někdo přišel a říkal že zneužívám glue a já jsem právě nevěděl že to musím mít na laně tak jsem se hádal pak jsme oba dva odjeli a on mě nahlásil a dostal jsem ban tak prosím o unban a uznávám že je to moje chyba

5.6.2022 14:38
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Develon

Hráč

42
5.6.2022 15:11

Problém byl v tom že on to Tahal Mustanga , s BMW tou 520i (slabej typ) to auto by možná , fakt jen možná utáhl . Ale druhé auto bylo bez řidiče, ani na benzíně neerpil sundávání Lana nic. při mé otázce řekl že to je jedno , že mu to admin spawnul a co s tím má asi dělat , a na mojí odpověd že zavolat někoho či odtahovku , nereagoval ,a jel dál.

xylicxo

Hráč

28
5.6.2022 18:06

Neznalost pravidel neomlouvá, ale pokud jsi nedostal permu tak to nějak přečkáš 🖖🏻