Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o unban či zkrácení.

cloudy

Hráč

14
5.6.2022 22:23

Zdravím, dneska jsem dostal ban za porušení globálního pravidla Č.15 ban je na 2týdny.

Řeknu, jak to všechno začalo. Měl jsem inzerát na to, že udělám polep, ozval se mi jeden pán, který chtěl polep na 350Z řekl jsem že to není žádný problém a že polep mu s klidem udělám. Sešli jsme se, a do ooc jsem se ho zeptal, zda vlastní item, jelikož ho nevlastnil, tak jsem mu nabídl to, že ten item za něj tedy koupím já, samozřejmě za větší částku IC měny. V tý době jsem bohužel nevěděl, co se z toho může vyklubat, u někoho jsem viděl že tohle udělal taky ale vím že tohle mě tedy neomlouvá.

MTA konkrétně skimo je poslední dobou pro mě extrémní závislost, a nevím co bych na 2týdny bez toho dělal ale naprosto budu souhlasit s tím když tohle Phobios zamítne, vím že tohle je má chyba, a nehlídal jsem si to.  Jediný co mohu, tak slíbit že se to nikdy opakovat nebude.

Ban byl udělen již zmíněným @Phobios

Děkuju.

Phobios

Hráč

67
8.6.2022 17:05

Ahoj cloudy,

Narovinu ti říkám, že ě unban ani zkrácení nedostaneš.

Ban jsi dostal za globální pravidlo 15.

Při kterém se dává nejčastěji perma a já se nad tebou slitoval, jelikož ses i doznal a stáhl ti jej "jen" na 336h neboli dva týdny.

Pořádně si aspoň promyslíš co za co budeš prodávat a třeba se předtím poradíš v /hc či to tak může nebo nemůže být.

Zatím se mě hezky.