Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


neznamy#7807

Smazaný účet

4
5.6.2022 22:49

Zdravím, jak už jistě znáte jsem nikolasek97 a na skimu jsem už těch pár stovek hodin nahráno měl, jednoho dne se to ale změnilo kdy jsem dostal asi 3 měsíce zpátky permu od SovietDoga, rád bych aby se moje žádost o unban konečně brala trochu vážněji a aby mi žádost byla vyhověna. I přes své další bany kterých nebylo tak nějak extra moc ,když bych se podíval na jiné problémáře tak jsem dle mě ještě i cajk. Z předešlých žádosti o unban co se týkali perma banu tak byla často poskytnuta 2. Šance... Nevidím důvod proč by nemohla být i u mě. Jsem si plně vědom věci co jsem provedl a za nějakou tu dobu vím že perma mi byla udělena plným právem a zaslouženě. Ale myslím si že ty 3 měsíce něco změnily a věřím tomu že ten čas mě změnil k tomu lepšímu co se týče mého RP a dávani si pozor na ty pravidla a bany. :3 Byl bych neskutečně moc rád kdyby mi unban udělen byl protože nemám kde už co hrat a docela mi chybí kolektiv serveru který jen tak na MTA nenajdete. Předem děkuji za odpověď administrátorum/helperum a všeho druhu celého AT a i především hráčům. S pozdravem a přáním pěkného dne/večera Nikolas. <3

5.6.2022 22:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.6.2022 23:05
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
5.6.2022 23:09

Jak už jsem tu řekl asi třikrát a teď možná po čtvrté tak já ti unban neudělím. Řekl jsem ti že jsi tady skončil a taky že ano.. Plus ještě tohle s tím tvým účtem, je to opravdu zajímavá věc.. to ti teda povím. Určitě to budu vyšetřovat dále a uvidí se kde je pravda. A ještě ti poradím jednu věc a to tu že příště nepoužívej tučné písmo, do unbanu se to vůbec nehodí.


Powered by LeoSight IFS
LT~37