Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

bodykit


neznamy#8178

Smazaný účet

2
6.6.2022 15:19

Napadlo ma pridať aspoň na pár aút nejaké bodykity. Mohly by sa pridať na tie autá ktoré sa dajú najviac tunit. Podľa ma by to aspoň trochu pozmenilo tie autá a boli by zase o niečo krajšie😌

Julik

Hráč

31
6.6.2022 16:52

Ahoj Karliku, ačkoliv se mezi auty na skimu pohybují nějaký ten čas tak to řeknu můj názor. Auto by to určitě nějak vyzuálně pozměnilo,ale nedávno tu byl navrh na přidání Spoileru. Na Reskiny jako je Jester apod.A také to moc nevyšlo. Stejně tak jako nedávno někdo navrhl neony... Podle mě to je dobrý nápad, ale už teď vím že se žádné bodykity přidávat nebudou na 99%.- Julik 👋🧡

Shadey

Hráč

9
6.6.2022 19:01, naposledy upraveno 6.6.2022 19:05 uživatelem Shadey

Na skimu je možnost bodykitu, viz. screen, ale je to udělané.. Nepřehledně. Snad nikde se nedá dohledat jaký tuning je kompatibilní s jakým vozidlem, nejsou viditelné vzhledově dokud nejsou na autě a pokud vím, tak se nedají z auta sundat bez pomoci admina. (avšak můžeš je vyměnit za jinou verzi dané věci)
Za mě by bylo fajn vizuální věci přidat do pokročilého tuningu, už tam jsou kola a spoilery, tak proč tam nepřidat i zbytek?
Zkus udělat rozsáhlý, propracovaný topic na vizuální tuning, dle mého to bude mít úspěch jelikož ne všichni potřebují vlastní polep a ne všem se chce dávat 220 kreditů například za závodní pruhy.

@Julik podle mě se ani neony přidávat nebudou.. Byl by to akorát další zdroj banů za nonrp driving. 

Julik

Hráč

31
6.6.2022 20:49

Děkuji za Ping Shadey, nevím proč by to mělo být další zdroj banů za NonRP Drive. Je na každém jak jezdí, a fakt si nemyslím že když má někdo neony, tak musí jezdit po kolejích nebo tak ano podle tebe ? 


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo