Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o zkrácení banu @Holysek

neznamy#2143

Smazaný účet

2
6.6.2022 17:23, naposledy upraveno 6.6.2022 19:00 uživatelem neznamy#2143

Zdravím, před chvíli jsem dostal ban.

Abych celou situaci popsal, tak jsem byl v jedné frakci a byl jsem z ničeho nic vyhozen. Když jsem se pak majitele firmy zeptal z jakého důvodu jsem vyhozen, tak mi nebyl schopný říct normální odpověď. Řekl jen "osobní důvody." No ale problém je v tom, že já jsem IC nemohl vědět že mě vyhodil, a to jsem si bohužel neuvědomil. :( Vím, že jsem udělal chybu, ale boužel jsem si to neuvědomil. Jednal jsem pouze v afektu, protože mě to vytočilo, holt není příjemné mít plat -11k. Takže jsem prostě jednal rychle v afektu, a vůbec mi nedošlo, že to vlastně nevím. Omlouvám se za to co jsem udělal, a svoji chybu přiznávám. Jen bych poprosil o zkrácení banu či zrušení banu, protože si myslím že necelých 20 hodin je fakt dost. Přece jen jsem se sám práskl, tak by se to mohlo zohlednit. :D Předem díky za odpověď a rád bych viděl vyjádření @Holysek

6.6.2022 23:40

Ahoj @neznamy#2143,

dostal si ban na 20 hodin kvůli tvé historii. Máš tam celkem teď 28 banů, takže můžeš být ještě rád, že to máš pouze na 20 hodin. Důvod banu víš, protože si to nahoru sám napsal, takže bych to tu uzavřel a unban i zkrácení ti zamítám.