Zdravím, před chvíli jsem dostal ban.
Abych celou situaci popsal, tak jsem byl v jedné frakci a byl jsem z ničeho nic vyhozen. Když jsem se pak majitele firmy zeptal z jakého důvodu jsem vyhozen, tak mi nebyl schopný říct normální odpověď. Řekl jen "osobní důvody." No ale problém je v tom, že já jsem IC nemohl vědět že mě vyhodil, a to jsem si bohužel neuvědomil. :( Vím, že jsem udělal chybu, ale boužel jsem si to neuvědomil. Jednal jsem pouze v afektu, protože mě to vytočilo, holt není příjemné mít plat -11k. Takže jsem prostě jednal rychle v afektu, a vůbec mi nedošlo, že to vlastně nevím. Omlouvám se za to co jsem udělal, a svoji chybu přiznávám. Jen bych poprosil o zkrácení banu či zrušení banu, protože si myslím že necelých 20 hodin je fakt dost. Přece jen jsem se sám práskl, tak by se to mohlo zohlednit. :D Předem díky za odpověď a rád bych viděl vyjádření @Holysek.
Zdravím, před chvíli jsem dostal ban.
Abych celou situaci popsal, tak jsem byl v jedné frakci a byl jsem z ničeho nic vyhozen. Když jsem se pak majitele firmy zeptal z jakého důvodu jsem vyhozen, tak mi nebyl schopný říct normální odpověď. Řekl jen "osobní důvody." No ale problém je v tom, že já jsem IC nemohl vědět že mě vyhodil, a to jsem si bohužel neuvědomil. :( Vím, že jsem udělal chybu, ale boužel jsem si to neuvědomil. Jednal jsem pouze v afektu, protože mě to vytočilo, holt není příjemné mít plat -11k. Takže jsem prostě jednal rychle v afektu, a vůbec mi nedošlo, že to vlastně nevím. Omlouvám se za to co jsem udělal, a svoji chybu přiznávám. Jen bych poprosil o zkrácení banu či zrušení banu, protože si myslím že necelých 20 hodin je fakt dost. Přece jen jsem se sám práskl, tak by se to mohlo zohlednit. :D Předem díky za odpověď a rád bych viděl vyjádření [user:2661].