Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

6.6.2022 18:04

Zdravím, rád bych poprosil o zkrácení banu, který jsem dostal před několika desítkami minut. Pravidlo 0. a pravidlo 21.

Porušení pravidla 21. přiznávám a mrzí mě, že se tak stalo. Jen jsem byl vytočený na dva pány, mé zaměstnance, co mi začali nabízet práci ve své dílně a pak byli OOC strašně překvapení, že jsem je poznal. Po následné OOC výměně názorů mi IC napsali že jsem opica a honem odjeli, abych náhodou nestihl zareagovat.

V OOC s jiným pánem jsem byl pak trochu vulgární, když mi IC sdělil, že jej ten samý pán přepadl a okradl, i když oba pracují ve stejné firmě. I když přesně říct jestli jsem nadával IC nebo OOC teda nedokážu a celkem by mě zajímal log z této situace.

Porušení pravidla 0. ovšem nechápu vůbec, nikomu jsem nekazil herní zážitek a staral se sám o sebe. 

Proto tímto prosím pana moderátora Holysek o mírné zkrácení banu, nebo aspoň o vyjádření za co konkrétně jsem dostal 30 hodin.

Díky Kocvin.

6.6.2022 18:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.6.2022 23:44

Ahoj @kocvin,

nahoře píšeš, že je těžko říct jestli si nadával IC nebo OOC, ale já dostal jasný důkaz o tom, že si nadával v OOC a proto ten ban za pravidlo č. 21. Nad pravidlem 0 jsem uvažoval hodně dlouho a také jsem to konzultoval s vyšší hodností, která mi sama poradila, že za vyhození z frakce bez zaRPení mám dát ban za tu 0...

Unban či zkrácení ti zamítám.