Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o UB Puding

neznamy#5406

Smazaný účet

1
6.6.2022 21:46, naposledy upraveno 6.6.2022 21:50 uživatelem neznamy#5406

Zdravím, rad by som si požiadal o UB na skimu. Bol som Permazabanovaný od @Puding za pravidlá TROLLRP, 

kedže som to vlastne dostal nepravom lebo som tak pravidiel neučinil lebo ked si pametam nenaražal som do každeho Autom.. Ale realne typek na mna podal report lobo mal dat prednost  a nedal a sme sa naburali takže mimochodom chcel typek fix vozu takže jasne že musel podat reportik. Fajn.... Odomna všetko ak sa bude dat tak dakujem za UNBAN.

6.6.2022 22:30, naposledy upraveno 6.6.2022 22:31 uživatelem asdf

Ahoj @neznamy#5406,

pro lepší pochopení se ti pokusím text přeformulovat, aby Puding nemusela text číst 5x, jako já.

Zdravím,

rád bych požádal o unban na Skimu. Dostal jsem permanentní ban od Puding za porušení pravidla TrollRP.

Myslím si, že jsem dostal ban neprávem, jelikož jsem se porušení takového pravidla nedopustil. Důvodem banu je, že jsem údajně narážel do každého autem, což si nepamatuji. Ve skutečnosti se stalo pouze to, že jsem naboural do hráče, který mi nedal přednost v jízdě. Hráč chtěl vozidlo opravit adminem, tudíž si podal report.

Pro příště si prosím žádost po sobě přečti.

8.6.2022 17:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2022 20:54

Žádost určitě není sepsaná jak bych doufala. Ale budu hodná. Příští si sepíšeš snad už lépe.