Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Diskuze o permanentním banu + mé osobě

neznamy#7807

Smazaný účet

4
6.6.2022 22:14

Zdravím vás, zas a opět se tu shledáváme... c: - - - Doporučuji přečíst až do konce!

Jde tu hned o pár věcí které bych tu chtěl rozvést, nechci tu  vytvářet nějaké "neshody" mezi mnou, komunitou či AT... Jde o to, že asi před třemi měsíci jsem na tomto serveru dostal svůj první permanentní ban, ano, vím... Moje historie nebyla úplně nejmenší, ale ani nějak mega moc velká. Řekněme si každý z nás má právo na druhou šanci, ano, je to k neuvěření ale je to tak. 

Mé chování nebylo dobré, napíšu zde asi co vše jsem udělal špatně a z čeho jsem se následně poučil, nemluvě o tom, jak mě tato perma zasáhla a jak moc jsem začal přemýšlet nad svým chováním na internetu... Tak se na to vrhneme. 

------------------------------------------- Co vše jsem porušil? ------------------------------------------------------

Porušil jsem moc pravidel, choval jsem se veřejně jako dobytek a nadělal jsem si mnoho nepřátel jak v AT tak v komunitě, ano je to tak. Jde tu ihned o pár  věcí mé nesmyslné chování na LS discordu.

1)   Nadávky + urážení členů AT

2)   Neustále a bezdůvodné změny názorů

Pak bych tu také rozvedl téma "Server SkimoRP".

1) Neustálé porušování pravidel

2) Brání Roleplaye  na lehkou váhu

+ Moje bany -  po dobu 2 měs. jsem stihl nastřádat nějakých 20 banů zakončené permanentním banem, bohužel moje začátky v RP byli otřesné. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------ Jak moc jsem se poučil? + Jak mě to poznamenalo? -------------------------

Začal jsem brát RP vážně, vím jak RPit, stal jsem se členem AT na MTA serveru a členem AT a head WL adderem na jednom FiveM serveru (Denně 30-40hráčů), pravidla umím tudíž moc dobře na to abych věděl jak RPit.

Moje chování na internetu + mé projevy - Noo, abych to shrnul, nic příjemného to nebylo, došlo mi moc pozdě co jsem porušil (slabé slovo), moje chování vůči vám nebylo fér, Posral jsem hodně věcí, ale věřím, že mě znovu příjmete mezi sebe a pochopíte jak moc jsem se změnil. :)

PS: Kdo by si semnou chtěl pokecat a zjistit jaký doopravdy jsem - nikolasek97#8139

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nom, to je tak všechno milí čtenáři, poučil jsem se více než dost, kdo tomu nevěří, na discordu jsem volně přístupný, osobně bych si rád pokecal s člověkem a zároven členem AT - @SovietDog , až budeš mít čas - ozvi se mi a můžeme spolu pokecat o tom jak jsem se zle choval a jak jsem se změnil + se nějako usmířit. c:

Nebudu tu o sobě říkat jak moc jsem se poučil a změnil (Řekl jsem to už snad 10x, ale shh). Ve zkratce - musíte to zjistit sami. :)

Doufám, že mě příjmete mezi sebe a dáte mi všichni druhou šanci.

- S pozdravem Nikolas <3

Toto diskuzní téma neberte jako žádost o unban, když se tu objeví pozitivní reakce a uvidím, že jste schopni dát 15i letému klukovi druhou šanci, podám si ji na 5. pokus a uvidíme :)

6.6.2022 22:59

Už mi nestojíš ani za reakciu, len ti chcem dať dobrú radu. Vykašli sa na tieto clownfiesty. Buď sa vykašli na to úplne, alebo si uži leto, a potom daj vedieť. Mimochodom nie, ani vetu som si neprečítal. Aj tak to budú samé klamstvá ako si sa zmenil.

6.6.2022 23:03, odstraněno 6.6.2022 23:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Artistiques

Hráč

32
6.6.2022 23:10

Taky sem to nečetl, taky mi už nestojíš ani za reakci, spamuješ tu, nenecháš si poradit a ještě k tomu píšeš jeden nesmysl za druhým.

Proč jsi na konci posledního comm napsal že toastik out? 

6.6.2022 23:46

Já to bohužel četl a musím ti říct že to co jsi tam napsal neříká to co by mělo. Je to pořád jedno a to samý do kola. Jsou tam pořád ty stejné řeči jako které jsi psal do všech těch žádosti předtím a ať to přečtu všechno klidně 10x.. 20x.. tak těm slovům stejně nevěřím a nikdy ani neuvěřím.

7.6.2022 00:27
7.6.2022 01:19

Ahoj, jak jsem četl.. Všude píšeš jak moc jsi se změnil ale i přesto stále děláš to samé. Pokud jsi dostal permanentní ban a chceš dostat unban, tak si nastuduj co vše si provedl a poté jí správně sepiš, není důvod psát omáčky všude okolo když stejně víš že to nevýjde. Když budeš neustále vytvářet nějaké diskuze ohledně zrušení tvého banu, tak unban nikdy nedostaneš, nikoho nebaví stále a furt řešit jedno a to samé.          🤠Keksík🤠

7.6.2022 07:48
7.6.2022 11:49

Nikolasku, opravdu mě bolí číst, co sem píšeš, a proto jsem nucen tě požádat, abys fórum zbytečně nezahlcoval podobnými nesmyslnými příspěvky. Kolem toho, že nedostaneš unban, není třeba dělat XY topiců, jednoduše pokud ho chceš, podej si žádost, jinak nevidím smysl v tom tu rozebírat okolnosti, ještě k tomu když máš argumenty na úrovni průměrného hráče ilegálu při žádosti o zrušení permabanu. Komunitě zde jednoduše vadíš a neměj jim to vůbec za zlé, dle mého je v tomto případě přístup komunity oprávněný. Každopádně jej nadále nechci podporovat, stejně jako nechci podporovat tvůj spam, a proto tento topic uzamykám a výslovně si nepřeji, abys zakládal něco podobného, pokud v tom nebude nějaká opravdu převratná hodnota a ne pouze plky.