Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/vystvětlení

Matbrok

VIP

127
6.6.2022 22:33

Asi tady nemůžu být vulgární, ani nadávat sám sobě, jsem psychicky v......., to mě neopravňuje být na tebe zlý, jen jsem to chápal tak že když to vypisuju do ooc tak si mě portneš a dáš ban, snažil jsem se to vysvětlit do ooc, ale v tu chvíli si to už asi neviděl, byl si pryč a já to bral jako ingore, prostě jsem vystresoval zase, protože jsem nevěl jestli tam si či ne. Prvně jsem napsal něco ve stylu ban, protože z tu chvíli jsem neměl na to se obhajovat. Omlouvám se, zasloužím si asi spíše permu, protože já mám v plánu, teď asi skočit, neber to zle, ale honí se mi to hlavou. Kdyžtak to co jsem mělo rozepsané do occ bych ti řekl nejlépe v hovoru, moc se omlouvám,.

Měj se hezky, možná mě tu zastihneš ještě živého.

@Dzardys

6.6.2022 22:44, naposledy upraveno 6.6.2022 22:45 uživatelem asdf

Ahoj @Matbrok,

má odpověď se nevztahuje k tvé žádosti o unban. Pokud prožíváš nějaké frustrace, či dlouhodobé deprivace a to, co jsi napsal, myslíš skutečně vážně, promluv si prosím s někým, kdo je ti blízký. Nevím o tobě nic, nevím ani, co se ti přihodilo. Máš-li skutečně vážné problémy, které narušují tvůj psychický stav, musíš to řešit. Duševní nerovnováha může vést až k zdravotním potížím, případně se z ní vyklubat neúroza nebo dokonce až psychóza a to skutečně zažít nechceš. Jestli máš myšlenky na sebevraždu, vyzkoušej Jacobsonovu progresivní relaxace (postup), poslechni si nějakou muziku a hoď všechny stíny za hlavu. Mysli na lidi, kterým bys chyběl. Sebevražda je to nejhorší možné řešení, které můžeš zvolit. Prosím, vykašli se na to. Pokud si o tom budeš chtít popsat, můžeš si mě přidat na discord Akame#6767. Držím ti palce a přeji jen to nejlepší.

6.6.2022 23:08, odstraněno 6.6.2022 23:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.6.2022 23:15, naposledy upraveno 6.6.2022 23:18 uživatelem Dzardys

Ahoj Matbroku,

k žádosti jako takové se asi nebudu moc vyjadřovat, jednoduše nadávat před adminem, následně někomu dávat poznámky do inverntáře a běhat s oběma nohama v sádře není v pořádku. Délku trestu jsem odvinul od tvé opravdu obrovské historie, upřímně nemáš daleko od permabanu, i tak jsem se snažil být trochu mírný. Ale že na mě přijdeš na TSko ječet, že chceš permu, to si můžeš strčit za klobouk - a víš o tom moc dobře, i s Ratajem jsme ti to sdělovali.

Každopádně vyhrožovat smrtí kvůli banu ve hře není v pořádku, ačkoli znám jisté okolnosti, stále existuje občanská povinnost tyto činy nahlásit příslušným orgánům, a to poslední, co všichni chceme, jsou nějaké problémy kolem tohohle.

Taky bys věci neměl řešit tím, že budeš obvolávat členy AT i HT a vyhrožovat jim, že pokud ti to nezvednou, skončíš na skimu. Je mi líto, ale na základě vydírání ani lítosti ti ten unban nedám. Jediné, co pro tebe v tuto chvíli mohu udělat, je ti udělit permaban do doby, kdy ti bude skutečně lépe, a ve chvíli, kdy se ty sám budeš lépe cítit, si můžeš kdykoli o unban zažádat a zruším ti ho. Každopádně v tuto chvíli na tebe Skimo zjevně nepůsobí úplně dobře a měl by sis od toho všeho odpočinout a zaměřit se spíše na sebe, a to především skrze odbornou pomoc, jak ti radil tady Asdf. Eventuálně ti můžeme býti nápomocni i soukromou cestou, ale určitě nespoléhej na výhrůžky.