Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanent 9.4.2022 (@SovietDog) II Vážná a propracovaná žádost II


neznamy#7807

Smazaný účet

4
7.6.2022 18:23

Takže, takže, takže... Rozmýšlel jsem se zda to tu vůbec dávat, jelikož vím jací tu na mně všichni jste, ale risk je zisk takzvaně.. Poprosím nikoho jiného aby se k tomuto nevyjadřoval krom A-T, H-T, děkuji za pochopení -  nejsem tu od toho abych schytával neustálé haty od někoho, snažím se si jen srovnat vztahy. Tudíž -
komunito, poprosím jen o reakce, pokud se chcete nějakým způsobem vyjádřit, děkuji.

 

Abych zde, tak nějak začal, Soviete napíšeš mi tu pár odmítavých věcí, někdo z vás mě tu určitě zhatíte za spam, ale věřte, není to spam, je to jen snaha. :)

Zdravím všechny, udělal jsem mnoho chyb, sám to vím, sám se k tomu přiznám. Tuto žádost o unban berte prosím na 100% seriozně.

 

-------------------------- Co, že jsem to vlastně provedl? (Porušená pravidla). ---------------------------------

Porušil jsem jich mnoho, vysloužil jsem si mnoho banů, můj první byl za mixing, kdy jsem ani nevěděl co je RP, nevěděl jsem to dosti dlouho, i ve chvíli permanentu to nebyl žádný zázrak. 

Sepíšeme si tu pár pravidel co jsem porušil. 

1. Mixing
2. NonRPDriving
3. NonRPInjuries
4. Common Sense (Zdravý rozum)
5. CombatLog
6. DM
7. NonRPFear
Atp. - Za všechny tyto bany jsem dostal fůru banů

V neposlední řadě tu máme ty poslední... Za které jsem dostal již zminěný PERMANENT.

GrossRP, NonRPAct, NonRPFear, atd.

 

Tyto bany, hmm... Poučil jsem se z nich? Ano. Soviete, nemám ti nic za zlé, svým způsobem si mě změnil, sice jen v rámci RP, ale ano, je to tak.

Potom tu máme ---------- Mé vystupování na LeoSight discordu v sekci #diskuze ------------

 Asi 20x jsem tam změnil názor, v rámci mého vyjadřování a vystupování bylo vše špatné, proč? Protože jsem si říkal, že už nemám co ztratit - v krátkosti, myslel jsem si, že dělám správnou věc, ikdyž tomu tak nebylo.. :) 
Ejhle, bliklo mi v hlavě a co se nestalo, pročítal jsem to a začalo mi to být líto, říkám si, dobře, tohle musím nějak změnit, holt, nějakou pověst a nenávist tu vybudovanou mám, ale každý dělá chyby a já jakožto kluk, který byl na RP serveru poprvé, dostal svoji první permu a také do nějaké doby nevěděl co je to RP si snad zaslouží druhou šanci. 

"Chybovat jest lidské, ale odpouštěti býti božské"

-Alexandr Pope

---------------------- Shrnutí všeho dohromady... -----------------------------------------------------------------

Takže, zde vidíte, že moc dobře vím co za chyby jsem provedl a také to, že jsem se jimi poučil, kdo to dočetl až sem, tak samozřejmě děkuji (Dal jsem si  s tím poměrně práci) a také bych chtěl vidět nějaký pokrok ze strany AT a HT, budu moc vděčný za každou hezkou reakci, popřípadě souhlas! Pokud dostanu unban, chtěl bych začít RPit PSA, či HZS, nic nelegálního, bez trollu, dle pravidel... 

Děkuji za vyhodnocení -> Naprosto chápu nesouhlas, popřípadě odmítnutí mé žádosti...
                                           + Pokud dostanu ten chtěný UNBAN, klidně mě reconujte 200h, uvidíte jak                                                       moc moje RP latka stoupla! <3

Doufám, že se ještě někdy uvidíme a střetneme.
S láskou Nikolasek. :)

7.6.2022 19:08, odstraněno 7.6.2022 19:15 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, spam
7.6.2022 19:09, odstraněno 7.6.2022 19:15 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, spam
7.6.2022 19:13, odstraněno 7.6.2022 19:15 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, spam
7.6.2022 19:25, odstraněno 7.6.2022 19:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Přestaň už trollit, nebo ti vybavím globální ban

asdf

Hráč

15
7.6.2022 19:51, naposledy upraveno 7.6.2022 19:54 uživatelem asdf

Drahý @neznamy#7807,

chápu, že tě ban mrzí a chtěl by sis znovu zahrát. ALE SovietDog se ti pod tvou poslední žádost 2 dny zpět vyjádřil více než dostatečně.

Místo toho, aby ses pokusil přemlouvat lidi k tomu aby věřili, že ses změnil, dokonej to nějakými skutky. Chápu Sovieta i zbytek komunity, kteří jsou na tebe naštváni a to oprávněně. Šíříš pomluvy o skimu, narážíš zde na neschopnost adminů, soustavně porušuješ pravidla discordu i skima. Je to jako věřit člověku, co bere fet, že ze dne na den přestane. Prostě to nejde. Nechci tě porovnávat s narkomany, ale myslím si, že je to docela hezký příklad. 

Vezmeme si tedy toho člověka závislého na drogách - Nemá kde bydlet, nemá práci, nemá peníze, nestará se o sebe a řekl ti, že už to přestane brát. Věříš mu? Já taky ne.

Ale pokud si narkoman najde práci, začne se více zajímat o společnost, časem si koupí byt a bude ti tvrdit, že to je díky tomu, že přestal s drogama... Už je to uvěřitelné. 

Mohu ti poradit si namísto zakládání zbytečných žádosti o unban s řečmi, jak ses změnil, se více zaměřovat na činy. Snaž se být nápomocný třeba zde na webu, kde vyplodíš smysluplný text pod téma, ke kterému máš co říct. Můžeš také napsat nějaký článek, se kterým si dáš záležet... Prostě cokoliv, co by mohlo vzbudit dobré ohlasy komunity vůči tobě. Jinak si myslím, že soustavné zakládání žádostí si lhůtu unbanu, který tak moc chceš, spíše prodlužuješ.

7.6.2022 19:53
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.6.2022 23:49

Pořad to stejné.. Ať si ten text přečtu kolikrát jenom chci tak tam cítím pořád to stejný. Navíc tohle vypadá že jsi se rozepsal ale pouze jenom vypadá. A také jsem ti už řekl že ne a teď mě to nutíš z opakovat. Tak jak myslíš, zamítám tvojí žádost a zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~63