Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Byl jsem ooc okraden


Jirka

Hráč

2
12.7.2018 15:58, naposledy upraveno 12.7.2018 21:06 uživatelem Jirka

Byl den jaký jiný a já chtěl drogy tak jsem se ooc domluvil ((ano metagaming bohužel)) s hráčem aby mi to dal.. domlouvaly jsme se a chtěl 50K že mi dá sklad ruské mafie že ho nasraly a on to leavnul.tak já žeo souhlasil dal jsem mu 50K a šly jsme tam byl to byt v hotelu paradise nahoře a že tam budou drogy okej nic tam nebylo jen 2 fox crate a semínky marihuany vzal jsem si to a najednou říkal jsem že když tam nic víc není chci prachy zpátky a on že ne že prodal apartmán já nemohl ven a ujel výtahem pak jsem mu psal pmka a ignroval prachy mi nedal dodávám moje logy http://leteckaposta.cz/239901705 Hráč co mé okradl byl Andrew_Markiv vše bylo domluveno ooc ani jednou jsme nic neřekly ic Vím že dostanem oba dva jail.. ale 50K je pro mě moc Moje ic jméno : Michal_Truth Moje ooc jméno : Jirka Jeho jméno ic : Andrew_Markiv

12.7.2018 23:06

Abych se přiznal, moc tomu nerozumím. Domluvil jsi se s hráčem, aby tě pustil do skladu, kde mají být drogy. Ty drogy tam ale nebyly. Zaplatil jsi mu za to peníze, on ti pak utekl. To bylo z hlediska RP v pořádku. OOC domluva mezi vámi v pořádku nebyla. Potřeboval bych to trochu více vysvětlit, abych s tím mohl něco udělat.

Jirka

Hráč

2
12.7.2018 23:33

Domluvil jsem se sním přes pmka ano drogy nic tam nebylo a říkal jsem aď to vrátí a on si to chtěl nechat (nejspíš věděl že tam nic nebude) tak mě chtél tam bugnout tim že dal /sellproperty nebo jak to je a já byl v interiéru ja musel pak čekat asi 50s než se tam uděla elevator pak jsem se néjak dostal ven mezitím utekl a přes výtah potom mi na pmka ignoroval atd.. ani SLOVO nepadlo ic potom mě ignoroval dnes psal do gooc že : nějake děcko mi brečí do pmka že jsem ho okradl.


Powered by LeoSight IFS
LT~24