Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého administrátora Shawneea, který dne 27.11.2022 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

Žiadosť o unban/skrátenie banu

9.6.2022 22:15, naposledy upraveno 9.6.2022 22:29 uživatelem delixko

Zdravičko dneska 9.6 som dostal ban od @Dzardys

Bolo cca 21:50 naháňala nás polícia, utekali sme cca 5 minút po 5 minútach sme začali dávať výstrahy že ak nezastavia začneme po nich strieľať čo sa nakoniec aj udialo naháňal nás Taurus a Policajné SUV oby dvom autam sme rozstrielali gumy následne rozstrelili jednu nám zastavili sme a začali utekať za dom a za tým domom boli stromy za ktoré sme používali ako krytie rozhodol som sa že začnem kryt jednu stranu kôli tomu že som mal akčko jeden policajt ma postrelil ale INJ ikonku mi to ešte nevyhodilo následne som sa išiel schovať za strom a napísať si status || guľky vo veste || dal som si to preto lebo som nevedel či má postrelil 1 krát alebo 2 krát následne sme sa rozhodli že nemáme moc šancu lebo policajti boli vo výhode s nábojmi aj počtom začali sme utekať popri ceste prešli sme niekoľko metro a schoval som sa do menšieho lesa čo bol pri ceste medzitým ako som utekal ma postrelil policajt následne mi ikonku vyhodilo takže som sa išiel schovať za strom a napísať si status || postrelene rameno || ani som sa nestihol schovať a napísať status a dostal som neoprávnene ban

Pritom som neporušil ani jednu vec poprosil V som o prehodnotenie Dzardysoveho banu ktorý mi dal lebo s mojej strany som nič neporušil a neviem prečo som dostal ban neoprávnene. 

9.6.2022 22:37

Takže "postřelené rameno" jsou dle tebe vhodné injuries vzhledem k tomu, že jsi měl po RP akci cca 45 HP? Nemluvě o těch vašich kulkách ve vestě.

uuow123

Hráč

10
9.6.2022 23:41, naposledy upraveno 9.6.2022 23:46 uživatelem uuow123

Chci se jen zeptat, když se chtěl schovat za strom a schytal 1 výstřel tak proč by si nemohl dát postřelené rameno?

Při mé jedné akci policista dostal asi 3 rány tudíž PK, no pak dostal revive od admina který usoudil že 3 rány je málo na PK a ještě mě pak zatkl. Tím si nechci stěžovat ani nic podobnýho jen se chci zeptat.

10.6.2022 11:22

Tak kratší vyjádření k tvým zprávám na Discordu...

- Nemyslíš vážně, že ne? 😄 Chápu pojem "čas je relativní", ale když máš čas na ohlížení a střílení, včetně stání na místě, zvládneš sepsat něco smysluplného, a ne kulky ve vestě.

- Odvolej se k SedliXovi, nepřehodnotím.

- Hráči jako ty jsou důvod, proč ho nemusím a proč takhle dopadne každý, kdo bude RPit trash. Ilegál RP má být na vysoké úrovni, každý váš přešlap bude brán jako zásadní chyba ovlivňující požitek ze hry mnoha hráčů. Když neumíte RPit, nedělejte ilegál, simple.

- 😀

Oproti eplikovi máš nulové argumenty, tudíž jsi mě nepřesvědčil ani ke zkrácení. A pokud vám vaše tresty budu zkracovat, nebudete mít žádný respekt a uděláte to znovu. Jen mě hezky nesnášejte, ale zase spolu zvedneme tu úroveň, don't worry. 🤗