Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadost o unban. Nedodržanie S2K.

eplik

Hráč

40
9.6.2022 22:24, naposledy upraveno 9.6.2022 22:25 uživatelem eplik

Ahoj, dneska som dostal ban za nedodržanie S2K na krásne 3 dni.

Aby som to tu troška objasnil což asi ani moc nemusím, kedže @Dzardys sledoval celú akciu. Celé video z akcie mám, takže na tvoje požiadanie ti ho pošlem. Boli sme štyria, kolegovia RPili Injuries, kedže im vybehli injuries ikonky. Po zhliadnutí záznamu som si všimol, že mi ubudla polka HP. Lenže bohužiaľ, pod tým nádtlakom som si toho nevšimol.. a navyše mi ani nevybehla injuries ikonka, čo môžeš vidieť aj na videjku ( https://streamable.com/fwbucg ) . Áno viem, je to moja chyba že som si toho nevšimol za to sa ospravedľnujem. Není som až tak problémový hráč, posledný ban som mal niekde vo Februári. Neviem či chcem od teba veľa, ale bol by som rád za vymazanie z histórie, kedže som nemal absolútnu šancu to spozorovať v strede RP akcie. Toto by bolo odomňa všetko a ešte raz sa ospravedľnujem.

9.6.2022 22:39

Omluva sice pěkná a jsem rád, že si chybu uvědomuješ a nemusím ti vysvětlovat, za co ti ban padl. Každopádně i vzhledem k dlouhodobé absenci banu ve tvé historii ti trest ponechám, s tím, že ti jej zkrátím na polovic s přihlédnutím na historii. Víc ode mě však nečekej.