Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🕖 Úřední hodiny


10.6.2022 21:37, naposledy upraveno 11.1.2024 00:16 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Vzhledem k častým stížnostem na absenci dostatečného počtu policistů v okolí recepce na policejní stanici v Montgomery došlo k rozhodnutí znovuzavedení úředních hodin v rámci Policie San Andreas.

Během úředních hodin budete mít možnost vyřešit své nesnáze, během nichž mnohdy čekáte několik minut či hodin v běžném dni, a budete mít vždy jistotu, že váš problém bude vyslyšen. Naši policisté jsou dostatečně proškoleni o tom, co během těchto časových bloků mají dělat, a udělají vše pro to, aby vám vyhověli.

Samozřejmě úřední hodiny neznamenají, že svůj problém nemůžete řešit kdykoli jindy. Se svým problémem můžete na naši stanici přijít kdykoli během dne, avšak pokud se nedočkáte, máte zde jistotu úředních hodin. Policisté mají přísný zákaz vás odbýt a odkázat na úřední hodiny, nebudou-li k tomu mít podstatný důvod, během něhož bude někdo například ohrožen na životě. Proto, pokud vás někdo na úřední hodiny odkáže, jistě kontaktujte Inspektorát pro vnitřní vyšetřování.

Ale pozor!

Úřední hodiny neslouží k řešení problémů týkajících se odtahového parkoviště, zbrojních licencí, registrací zbraní, dotazů ohledně právě probíhajícího vyšetřování a tak podobně. Veškerou administrativu budete i nadále muset řešit individuálně.
Během úředních hodin však můžete například zažádat o vystavení kopie trestního rejstříku, vyřešit, že vám někdo naboural vozidlo, nahlásit trestný čin a tak dále. Policisté jsou oprávněni vás odbýt kdykoli během úředních hodin, uznají-li za vhodné, že váš požadavek není předmětný v danou chvíli. Proti jejich rozhodnutí se však kdykoli můžete odvolat k Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování. Akutní problémy samozřejmě budou upřednostněny.

Doufáme, že vám zavedení tohoto systému usnadní spoustu starostí a budeme vám moci coby Policie San Andreas být opět o něco blíže. Jistě nám dejte vědět, jak jste se zavedením tohoto systému spokojeni, formou dotazníku spokojenosti, jenž naleznete v této policejní sekci.

Dbejte na to, abyste během návštěvy naší stanice měli platný doklad totožnosti a především abyste byli schopni ochotně spolupracovat s našimi příslušníky. Nemůžeme bohužel zaručit, že vždy bude dostupný i někdo z důstojnického sboru, především pro časté výjezdy policistů k závažným případům, nýbrž alespoň nedůstojničtí členové sboru vám vždy rádi pomohou.

Jakékoli jednání, které by mělo kazit tyto časové bloky, bude považováno za maření úkonů úřední osoby pod pokutou až 10 000 Kč s možností odnětí svobody na 30 minut (v případě recidivy i výše).

Budeme se na vás těšit v těchto časových úsecích:

Čtvrtek 19:00 - 19:30
Sobota 19:00 - 19:30

V případě hojného zájmu či akutnosti mohou být úřední hodiny prodlouženy dle potřeby. V případě potřeb sjednání schůze s vedením sboru adresujte svou žádost na vedeni@psa.ic

Za vedení Policie San Andreas

nadporučík Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024