Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

já fakt nevím co se děje

Matbrok

VIP

127
11.6.2022 00:04

Ahoj @Dzardys nevím proč mě sleduješ jen co se připojím, ale dobrá jsem totální kokot abych chodil na skimo po oslavě narozenin, reálně jsem tam byl 5 minut a nechápu co je na to špátné, jet s hummerem terénem. Pokud jsem něco podělal  moc se omlouvám, to že jsem pod vlivem mě neomlouvá a jsem rád, že tu je někdo kdo mě na skimu nechce vidět, 

S láskou Matbrok....

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování
11.6.2022 00:13

To, jestli ses sotva připojil, nemá vliv. Dal jsem si na tebe recon, protože vím, že v poslední době rád porušuješ pravidla, a to, že jsi udělal v podstatě totéž, za co jsi dostal ban včera v noci, beru už jako vyloženě výsměch. Jedna věc je jezdit s Hummerem v terénu, druhá věc je udělat s Hummerem v terénu breakdance a jet v pohodě dál se slovy "ZZS stejně nepřijede".
O tom, že tě na Skimu nechci vidět, raději ani diskutovat nebudu, jednoduše neporušuj pravidla a budem dobrý. Máš teď docela dlouho na to, aby sis promyslel, zda ti za to stojí dělat naschvály a ignorovat pravidla. Ale upozorním tě, že počet trestů se ti pomalu navyšuje a nemusí to příště skončit u dočasného trestu. Protože tohle není žádost, nebudu vznášet verdikt, prostě to jen locknu.