Zdravíčko, týmto by som si chcel zažiadať o unban alebo aspoň skrátenie banu.
Ban som dostal za nedodržanie S2K systému, išlo o naháňačku s PSA, kde došlo klasicky ku strelbe. Počaš prestrelky som dostal nejaké hity, ktoré som zaerpil ako kulky vo veste :D. Viem a priznávam si svoju chybu ktorú som urobil. Celú akciu som hral na to, aby som vyhral a už som sa nechcel videť opäť v base, takže by som sa chcel ospravedlniť všetkým čo sa nachádzali v tej prestrelke a hlavné ospravedlnenie patrí @Dzardys , ktorého som dosť vyspamoval na discorde.
Na záver by som chcel iba napísať, že si svoju chybu plno uvedomujem a budem sa snažiť, aby sa to už nikdy nestalo a teba Dzardys by som chcel poprosiť, či by si mi ban neskrátil. Veľmi by som si chcel cez víkend ešte zahrať.
Zdravíčko, týmto by som si chcel zažiadať o unban alebo aspoň skrátenie banu.
Ban som dostal za nedodržanie S2K systému, išlo o naháňačku s PSA, kde došlo klasicky ku strelbe. Počaš prestrelky som dostal nejaké hity, ktoré som zaerpil ako kulky vo veste :D. Viem a priznávam si svoju chybu ktorú som urobil. Celú akciu som hral na to, aby som vyhral a už som sa nechcel videť opäť v base, takže by som sa chcel ospravedlniť všetkým čo sa nachádzali v tej prestrelke a hlavné ospravedlnenie patrí [user:3773] , ktorého som dosť vyspamoval na discorde.
Na záver by som chcel iba napísať, že si svoju chybu plno uvedomujem a budem sa snažiť, aby sa to už nikdy nestalo a teba Dzardys by som chcel poprosiť, či by si mi ban neskrátil. Veľmi by som si chcel cez víkend ešte zahrať.