Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Zippiik

Hráč

3
11.6.2022 19:35, naposledy upraveno 12.6.2022 15:50 uživatelem Zippiik

Krásný podvečer všem lidem co to čtou jelikož moje předchozí žádost byla zamítnuta z důvodu že jsem se nerozepsal tak to zkusím znovu.

Chci se tady rozepsat k určitým porušení pravidel nebo toho co mám napsanýho v banu

Pravidlo č. 21 - Toto si už tolik nepamatuji ale jak se znám jsem celkem hodně sprostý a proto jsem si na 100% jist že jsem to porušil. Myslím si že každý toto někdy poruší ale já hodně. ( Už nemám co k tomu napsat )

Trash RP - Tak jak si já pamatuji tak jsem si v montgomery hrál na psa a zastavoval lidi ve vozidlech a psal jim pokuty. Bylo to fatk hrozně zaerpené a celkem se teď za sebe stydím co jsem dělal. ( Rozepíšu sem jak to bylo )

Zastavil jsem 2 lidi. Prvnímu člověku jsem napsal že dostane pokutu za pitný režim a dával mu alkohol. Řekl jsem mu ať mi zaplatí 7 000 nebo ho zatknu. Nevěděl jsem že mě zná z tiktoku a proto mi ty peníze dal. Druhý člověk už nebyl tak friendly a nic mi nedal. U něj jsem to zaerpil fakt blbě a něco i pasivně. Hráč si požádal o report a dopadlo to tak jak to dopadlo.

Pokus o podplacení o administrátora - Tak toto co jsem napsal do OOC jsem myslel ze srandy ale můj humor

je fakt hrozný a proto to admin nepochopil.

Tuhle věc jsem fakt nedomyslel protože jsem mu nabídl 7 000 herních peněz a myslím si že to spadá do kategorie Trash RP.

Doufám že tentokrát to bude stačit zatím mě nenapadá co k tomu napsat, tak doufám že by to mohlo stačit.

( Musím říct že moje historie je fakt špatná )

Děkuji všem co si toto utrpěli číst a všem přeju krásný život jak IRL tak v RP.

Hezký zbytek dne. -Zippiik

12.6.2022 22:49

Vidím že z toho máš spíše srandu.. No jak myslíš.

Máš za sebou 17 banu a z toho jsou dvě permy.. Jak vidím tak jsi jednu šanci dostal ale tady se jí nedočkáš. Žádost zamítám a zamykám.

Zippiik

Hráč

3
13.6.2022 15:33

Když se kouknu na moje minulé žádosti tak bych řekl že tamty byli ze srandy. Tady u té jsem to myslel všechno vážně a srandu z toho nemám. Zkrátka každý je nějaký někomu nejde Matematika někomu Anglický Jazyk mě zase nejde rpení.