Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vylepšení cest truckeru.


fikstvUwU

Hráč

16
12.6.2022 22:40, naposledy upraveno 12.6.2022 22:49 uživatelem fikstvUwU

 

Zdravím, moje jméno je fiks a chtěl bych vám představit moji myšlenku co by se na server mohlo dát/přidat. Za mě tato myšlenka dava hlavu s patu a jsem rád že vám nápad můžu takhle sdělit. 

Stručně:slo by o rozvoj modulu trucker ,kdy by například v každém městě (LS,SF,LV) byla v lokaci kde se dá vzít náklad (například:LS- mlékárna LV- vlakové nádraží SF- pekárna) jedná zakázka unikátní kdy by cesta netrvala například 7 minut jako z LV do AP ale trvala by třeba 30minut... Bylo by to dané na pointy

 

Podrobněji:Kdyz si vemete že za 7 minut máte 30k z vlakového nádraží do elektra... Tak co budete mít za takových 30minut ježdění ? Pokud dobře počítám tak je to cca 120k za půl hodiny. Co takhle udělat truck-trip kdy by kamion vzal zakázku na různých lokaci která by byla speciální a byla by za randál peněz. Uvedu teď příklad:Přijedete do vlakového nádraží a naberete premium zakázku kdy kurz za 10tun je 20K a pojedete z vlakového nádraží do Bayside, z bayside do AP a z AP do LS tak uděláte takové pěkné kočko, dali by se při tomto jistě například 3 checkpointy na mapě kterýma by jste musel projet, ale peníze by jste dostal až na konci celého tripu.No jo možná si říkáte proč bych sakra jezdil takovou dálku obloukem když to můžu šmilnout přímou čarou s budu tam rychleji. No jo ale jsi v RP využij fantazii 

 

Přikládám fotografií mého příkladů jak by cesta mohla vypadat:

 

 

Bylo by využití ?

No za mě by se tato možnost dosti využívala a určitě by jsme se vyhnuli tomu že by jsme po cestě viděli opuštěné kamiony někde random u cesty. Myslím si že by i tuto možnost uvítali firmy které se zajímají o tuto dopravu. Další velké plus je, že když hráč potřebuje peníze tak nemusí jezdit sem a tam tu stejnou cestu dokolečka a pamatovat si každou zatáčku. Já už jezdim to elektro i po slepu.

Můj vlastní názor (celkový): 

Já bych tuto možnost určitě přivítal protože jak jsem říkal ty cesty ( co jsou nejvýdělečnější) si pamatuji jak své boty, určitě by byla i větší sranda jezdit s kamarádem ten svůj trip a pak dostat za jednu jízdu třeba 200k ( ty ceny by se museli ještě vyvážit, to je jisté). Co si budem kamiony jsou docela okoukane ale i tak se využívají. Co je takhle ještě víc využít a dostat je na tu silnici. Také je tu otázka zda by zapadla možnost normálního převozu jaký je teď. Za mě na 100% ne, hráčovi se může více zamlouvat stará dobrá klasika, nebo si chce zajezdit jen chvilku.

chci poděkovat všem co se podílí na názoru zde na příspěvků. S pozdravem Fiks :3

 

Smaylo

Hráč

64
12.6.2022 23:37

Ten návrh by byl asi super, jen ty point bych změnil na nakládku. Jak udáváš příklad naložíš v LV - vlakové nádraží tak pojedeš řekněme Bayside a tam bys doložil aby to nebylo jen že projedeš pointem a jedeš dál ale musel bys chvilku počkat než ti to doloží popřípadě něco vyloží. Poté bych udělal aby to bylo možné s nějakých časovým omezeným třeba že každý 3-4h když je to speciální. 

 

Paja

Hráč

37
13.6.2022 00:00, naposledy upraveno 13.6.2022 21:21 uživatelem Paja

Návrh se mi líbí, jenom nesouhlasím se Smaylem v tom, že by to mělo být jenom za několik hodin, ale zase bych to omezil, aby ti hráči, kteří by to jezdili nonstop nevydělali na R8 za den, chtělo by to jenom poštelovat ty ceny, jinak je to fakt dobrý nápad...

DzofreCZ

Hráč

23
15.6.2022 23:14

Za mě dost super nápad trochu se posune RP ale nejhorší bude že když by se to na skimo přidalo tak za mě by všichni jezdili zbytečně protože frajeři co si vydělávají ilegální cestou by zachvilku byli na skimu miliardáři jde o to že by to bylo v nějakou danou chvíli a oni by si to zjistili a postupně všechny okrádali což si myslím že nechcete jezdit 30minut za 200k aby vám to pak hned někdo vzal radši bych spíše zůstal při současné dopravě 

každopádně super navrh 

Sensei

Hráč

27
16.6.2022 02:43

Tu by sa to dalo ochrániť možnosťou poslania finančnej odmeny rovno na účet.

Develon

Hráč

40
16.6.2022 07:43

Nom já se spíš bojím že by ti lidi přepadli ten kamion , ne kvůli výdělku , ale skrz to aby byl nepojízdnej či potratil náklad.

 

fikstvUwU

Hráč

16
16.6.2022 09:41

@DzofreCZ @Develon

Děkuji za vaše vyjádření k návrhu. Jak jste tak nějak oba zmínili setkání se ilegální skupinky co okrádá kamiony a týpka co si spokojeně jede svůj trip. Timto bych chtěl souhlasit s @Sensei .... je to randál peněz a proto by se to posílalo rovnou na bankovní účet. Pokud se nepletu, tak se to tak dělá i irl když kamion jede například z Jihu Evropy do Severu Asie... Kamioňák nejsem ale vyřešilo by se to timhle zpusobem... Když by jsme brali v potaz že by i schválně ničili kamion. Bylo by to DM car ne ? (hranice tu jistě jsou) 200K je dost peněz ale ja vždy když jezdím tam si necham u sebe vzdy jen 30K na natankování kdyžtak a co si vydelam zaerpím že si to dávám do kastlíku v kamionu :D takže i kdyby mě/vás někdo očubal :D malá šance že si prolezou kamion. Ale to je jen taková rada. Jistě kdyby byly takové cesty, a byly by mnohem výhodnější než normalni jezdění. Tak neni problem pak dat treba nějaká % týpkovi který jede s vámi na hlídačku.

16.6.2022 11:32
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024