Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Kocvin..


13.6.2022 12:51

Zdravím všechny ! 

Jmenuji se Jiří, ale jsem radši když mi lidi říkají Juro a kamarádi Džurko. V ic světě a vlastně všude po netu, jsem už od základky Kocvin(vzniklo to z příjmení).
Je mi 28 let a jsem z Frýdku-Místku. Živím se jako automechanik na volné noze, v dílně kterou máme společnou ještě s jedním kolegou. 
Předtím jsem chvíli pracoval jako pokrývač/klempíř a v úplném pravěku, jsem se angažoval i v zemědělství, což ostatně provozuji i doma, jelikož bydlím má statku po rodičích s velkým množstvím přilehlých pozemků. 

Mám a měl jsem velké množství koníčků a zálib, které se táhnou klasicky přes motorky a auta, kterých vlastním do dnešních dnů dost hodně. Dříve taky hasičský sport, hokej a z těch nesportovních pak sbírání všelijakých starých dokumentů a knih, LP desek, časopisů atd. Rád poslouchám a sbírám hudbu, koukám na filmy(většinou ty starší a hodnotnější). 

K hraní počítačových her jsem se dostal už v ranném věku, v družině, na prvním stupni základní školy, kde se pařil pacman, prehistorik, wolfenstein, Elma a spoustu jiných kultovek. Postupem času jsme s kamarády začali pořádat LAN párty, které se konají defakto dodnes a díky jedné takové, letos v lednu, jsem se poprvé registroval na portálu Leosight a zahrál si na Skimu. Bylo to moje první setkání s RP v životě(nechápu, že mě to mohlo tak dlouho míjet :D) a od té doby jsem mu tak trošku propadnul. Snažím se své eRPení zlepšovat, ale jsem už starý kok*t, takže to jde pomalu, ale jistě. Takže pokud mě někde náhodou potkáte, prosím o trpělivost. 

Pokud se někdo dočetl až sem, tak děkuji za váš čas a rád vás potkám někde ve hře. 

S pozdravem Kocvin.. 


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024