Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban ( Pemament - Nedostatečné Injuries + historie )

Respect

Hráč

10
14.6.2022 11:13, naposledy upraveno 14.6.2022 11:30 uživatelem Respect

Zdravím, dne 30.3.2022 jsem obdržel permanentní ban od administrátora @SovietDog, jsem si plně vědom mého trestu, a taky že mi byl udělen pravém, zapletl jsem se do špatné skupiny, a proto bych chtěl požádat o druhou šanci, na skimu jsem měl hodně kamarádů, a ne jen u ilegalu, ale aj u legálu, na skimu mě to hrozně baví a hlavně takovou komunitu nenajdu nikde na CZ/SK MTA serverech, omlouvám se a hlavně členům A-T kteří museli nonstop řešit naše DM nebo celkově nás furt řešit v reportech, ze své chyby jsem se ponaučil a slibuji že už se nikdy neodpustím žádného porušení Leosight pravidel, v té době měl kamarád slabý počítač, kamarád zemřel na lagy a tak měl report na revive, rozhodli jsme se okrádat doly stim že jsme doufali že nějaký admin stihne dát tomu mŕtvemu kamarádovi revive, šli jsme do dol El Castillo a jak jsme se vraceli na naše sídlo, tak se za námi otočila policejní hlídka a my jsme spanikařili, ale vedeli jsme ze mame dobrého řidiče, ale furt jsme si neuvědomili že kamarád má lagy a tak dostal lag, do nás narazila hlídka PSA, poté hlídka zacouvala a vzala zbraň do ruky, zarpili jsme si nějaké injunires a poté jsme udělali velkou chybu a začali jsme utíkat, přišlo víc a víc hlídek a začalo se střílet, no prohráli jsme, dali jsme si respawn a odvedli nás do cel. 

14.6.2022 13:15

Jediné co bych započítal do této tvé žádosti je:

jsem si plně vědom mého trestu, a taky že mi byl udělen pravém, zapletl jsem se do špatné skupiny, a proto bych chtěl požádat o druhou šanci. 

Zbytek jsou nějaké řeči aby to vypadalo že tam něco je ale řeknu že tam nemáš nic. Takže tvojí žádost zamítám.