Zdravím vás Komunito a Admin "týme"!!
Po "pár" dnech jsem se rozhodl sepsat si novou žádost o UB.
Jdeme se na to vrhnout : Asi víte za co jsem dostal mojí druhou permu. (Pro-ty co neví - Můj kamarád odjel od čelní srážky ve 200km/h ) Nejprve ban od Holyska poté prodloužení od @SovietDog na permaban.
Jsem si jist toho že jsem udělal už jenom tu chybu , že jsem nastoupil do vozidla s "tím daným hráčem"
potrestání jsem docela čekal , nechci vše svádět na "toho daného hráče" ale taky svojí chybu že jsem nepodal report na něho, a nepočkal. Trest byl spravedlivý a důvod byl taktéž vhodný . Chtěl bych se ti znovu omluvit za mé "spamy na discordu apod". Tímto tě prosím dej mi ještě jednu šanci a dopřej mi se znovu vrátit do starých kolejí Skima.
Vím že nejsem nejlepší RP hráč. Ale ještě jedna šance by mi sedla...
Předem děkuji za přečtení,reakcí,apod.
sepsáno 14.6. 2022 - 19:55
Hezký zbytek dne - Hráč weqsiik.
Zdravím vás Komunito a Admin "týme"!!
Po "pár" dnech jsem se rozhodl sepsat si novou žádost o UB.
Jdeme se na to vrhnout : Asi víte za co jsem dostal mojí druhou permu. (Pro-ty co neví - Můj kamarád odjel od čelní srážky ve 200km/h ) Nejprve ban od Holyska poté prodloužení od [user:475] na permaban.
Jsem si jist toho že jsem udělal už jenom tu chybu , že jsem nastoupil do vozidla s "tím daným hráčem"
potrestání jsem docela čekal , nechci vše svádět na "toho daného hráče" ale taky svojí chybu že jsem nepodal report na něho, a nepočkal. Trest byl spravedlivý a důvod byl taktéž vhodný . Chtěl bych se ti znovu omluvit za mé "spamy na discordu apod". Tímto tě prosím dej mi ještě jednu šanci a dopřej mi se znovu vrátit do starých kolejí Skima.
Vím že nejsem nejlepší RP hráč. Ale ještě jedna šance by mi sedla...
Předem děkuji za přečtení,reakcí,apod.
sepsáno 14.6. 2022 - 19:55
Hezký zbytek dne - Hráč weqsiik.