Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pear Mansion Liveries


neznamy#6563

Smazaný účet

41
15.6.2022 16:55

Navrhneme Vám polepy vozidel, které na silnici nikdo nepřehlédne! Potřebujete snad vlastní reklamu na svá firemní vozidla? Či se chcete prostě jen odlišit? Obraťte se na nás! Umíme navrhnout decentní polepy i kompletní celopolep specifickou grafikou. Zajišťujeme návrh a vytisknutí polepu, bohužel nalepení polepu si budete muset zajistit sami. Můžeme garantovat velmi zajímavé ceny + rychlé a kvalitní dodání!

Orientační ceník, vše vždy záleží na domluvě, zároveň se cena může lišit dle velikosti vozidla, to znamená, že polep na dodávku bude dražší, než polep na malý osobní automobil

Řezaná grafika Částečný polep Celopolep
150.000-1.000.000Kč 1.000.000Kč 1.000.000-2.000.000Kč

 

Řezaná grafika - např. logo Vaší firmy a drobné samolepky
Částečný polep - zlatá střední cesta, např. zadek vozidla obalen fólií, předek prázdný, případně nějaké ty samolepky
Celopolep - zkrátka a jednoduše "zabalení" celého vozidla do fólie

Kontakt

Email Telefonní číslo
samicek.kuffenheim@post.ic 855-352

 

Fotogalerie
*klik* (předem upozorňuji, že polep ve stylu PSA, HZS, či ZZS Vám nenavrhnu, v mém případě se jedná pouze o sběratelský kousek, vozidlo s takovým polepem nesmí na silnici!)


V případě zájmu se tedy neváhejte ozvat na již výše uvedený email či telefonní číslo, případně můžete i odpovídat přímo zde pod inzerát. Také upozorním, že vyžadujeme platbu předem, v případě nespokojenosti jsme schopni Vám část peněz vrátit. Bohužel, my na tom strávíme nějaký čas a z takového důvodu Vám nemůžeme nabídnout vrácení peněz v plné částce.


Powered by LeoSight IFS
LT~31