Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení/omluva

Matbrok

VIP

127
16.6.2022 00:25, naposledy upraveno 16.6.2022 00:32 uživatelem Matbrok

Ahoj @dzardys

Já chápu, že ty to se mnou myslíš dobře, sám víš, že poslední měsíce, dělám kraviny, uvědomuju si to. V ten pátek úplně nevím co se stalo, úplně jsem nedával pozor. To mě ale neomlouvá. Dal jsem do frakce nějaké kredity a nebylo jich vůbec málo, tak by bylo škoda to zahodit. Sám bych před tím než na skimu skončím aspoň rozjel tu firmu, je škoda, ty kredity nechat jen tak ležet.

Omlouvám, se uvědomuju si, že jsem ve stavu kdy to nemám úplně jednoduché a v tom co dělám mě to neomlouvá. Moc se omlouvám, nechci nikomu nic zlého... 

Ještě na skimu bych chtěl něco udělat a také vzpomínat na skimo v dobrém.

Díky za přečtení a odpověď. 

Pac a pusu
Matbrok (Anna Black)

16.6.2022 02:51

Rád bych vyhověl nějaké žádosti o unban, kdyby tento topic měl alespoň něco málo s žádostí o unban společného. Bohužel na základě ohánění se kredity nemohu usoudit, že ses uklidnil a že totéž nebudeš dělat znovu (nemluvě o tvých zprávách, že se budeš bát RPit, abys nedostal ban - v tom je ten problém, tys dostal ban, protože jsi neRPil, opakovaně).

Navíc ti mimo 14denní ban nebrání nic v pokračování na serveru, jedinou další překážkou pak můžeš být ty sám a tvá rozhodnutí, co a jak budeš dělat. Pokud sepíšeš něco, co je žádost o unban, tak mohu popřemýšlet o nějakém zkrácení, ačkoli v tvém případě ti je permaban v patách. Ale tohle mi přijde spíš jako "dal jsem do Skima peníze, chci si je užít". A s tím na mne prosím nechoď.

Gn.