Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Děti v ulicích Prahy.

Danielyk

Hráč

19
9.5.2020 21:17, naposledy upraveno 9.5.2020 23:08 uživatelem Danielyk

Milí hráči,

na Artheonu se nám rozmohl nový trend a tím jsou děti. Pomineme to, že každý druhý má postavu dítěte, to je jedna věc, ale jde o to, že každé to dítě, má svojí motorku, či čtyřkolku, která je takzvaně "pro děti", do /ed si každý napíše co se mu hodí podle věku jeho dětské IC. Můžete si o mě myslet co chcete, že jsem kretén, dement, debílek, ale je důležité, abyste pochopili následující: 

• Nic takového jako je čtyřkolka, nebo motorka do 15ti let dítěte neexistuje (minimálně nic s čím by mohlo dítě samo jezdit po silnicích nebo dokonce chodnících), to že si to napíšete do /ed z toho nic takového neudělá, ať je to elektrické nebo na vodík, prostě ne. Nemluvě, že jsem potkal i takového experta který měl na své motorce dokonce jízdní režimy a na režim ultra jeho motorka jela až 235km/h! Dodatek: Prostředky, kterými se smí jezdit bez ŘO jsou ale omezené rychlostí do 25km/h (např. různé elektrokoloběžky apod.)..
  • Pokud chcete hrát za děti musíte se smířit s faktem, že děti prostě jezdí na kole, kolečkových bruslích, nebo prostě a jednoduše s rodiči v autě, nebo chodí po svých. Do toho se s tím RP jde.

Věřím a doufám, že hodně lidí pochopí, že tohle je špatně a dít by se to nemělo. Přál bych si, aby do tohoto zakročil i A-Team a popřípadě VCTeam, aby se s tím něco dělalo.

Díky, Danielyk.

9.5.2020 21:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

misatorcz

Hráč

53
9.5.2020 23:20

@neznamy#5 to je tak na pitpike ale jestli jsi na tom jak tak jsem si jist že budeš souhlasit tímto co napíšu: 100+ km/h se ani nepřijedeš jelikož se to bude "giglad" a prostě 13y.o by to nezvládlo ani za pí--

Lofanek

Hráč

33
9.5.2020 23:36

Yes, please.

Soudruh

Hráč

16
10.5.2020 00:31

Rozdíl mezi elektrickou a benzínovou čtyřkolkou pro děti není žádný. (Tady si asi borec myslíš že elektrika je ECO a může tím pádem všechno... i na silnici bez papírů)

Pokud nemáš papíry tak máš popiči, prostě si na silnici nezajezdíš bez toho aniž bys porušoval zákon.

Ty módy co tam má naškrábaný.. Low = 30km/h To je spíš tak medium, a Ultra bych viděl tak kolem 35/40km/h

Víc ti ta čtyřkolka nepojede. 

Př.: Hecht 59399 je čtyřkolka s pěkným 2.2Kw motorem, (v ČR do 70 tisíc vpohodě seženeš)

Jede maximálně 45km/h, žádný takový že s elektrikou pojede borec 235 jen proto že to má třeba takhle udělanej handling. RP není simulace reálného světa, takže jo, a´t si hraje že mu to jede bomby. Ale né až takový že s tím bude lítat jak letadlo po městě. 

10.5.2020 09:23
10.5.2020 10:54

FluterShy

Hráč

11
10.5.2020 12:20, naposledy upraveno 11.5.2020 08:26 uživatelem FluterShy

Takže :) Těšte se na můj verdikt *smích*
Rpíte děcka, měli by jste si hrát někde na pískovišti, a nebo ještě lépe doma na PC *smích*
Vím, že tohle na serveru není, ale bylo by fajn něco takového pro děcka udělat.
Další věc, nevím jak může některé dítě pobíhat samo po městě, to že pak tam jste s někým starším mi už nevadí. S těmi vašemi motorkami jezdíte po silnici tak i po chodníku, nikdy v reálu jsem neviděla dítě jezdit po chodníku s motorkou, nebo čtyřkolkou*smích*to už budu raději když budete jezdit na silnici.
Další nestačí vám jezdit na kole ? *smích*

Verdikt : Když vás neuvidím bude to nejlepší, ale pro mě ty děcka nemají moc smysl .. Chápu jste plodem lásky vašich rodičů, ale někdy bych si přála aby jse byli nechtěný a rodiče jen na vás neustále křičeli *smích*

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Porušení pravidla č.21
29.6.2020 02:02