Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban na Skimo RolePlay


ToxicCZ

Hráč

7
16.6.2022 18:41

Zdravíčko přeji, nyní bych lépe podal žádost o unban na server Skimo. Minule jsem se nejspíše špatně vyjádřil a kapánek to vyznělo že o unban mi vůbec nezáleží a že hraní na Skimu bylo bezvýznamné, ale chtěl bych vás ujistit že tomu tak není. Skimo má pro mě dost velikou vzpomínkovou hodnotu již na základě otevření, rád bych uvedl že o unbanu mi vážně záleží a rád bych se navrátil. Mrzí mě to co jsem předváděl dlouhodobě na serveru výlevy v podobě trollingu či non-rp, rád bych se také za to vše omluvil a rád uvedl na pravou míru že zkrátka jsem se choval jakožto idiot a samozřejmě nehodlám nadále v takovémto chování pokračovat. Dostatečně jsem si v tu dobu neuvědomoval jaké to může mít následky a co zanechám za sebou za bordel. Nevím jak toto více rozvést abych vážně přesvědčil adminy že se chci změnit a netrolit, budu se možná opakovat, ale jinak to vyjadřit nejde že bych se mile rád navrátil a normálně Rpil, protože troufám si i říct že Skimo je nejlepší server z české komunity MTA. Mrzí mě také to co jsem si vybudoval za jméno že se často vybavím jakožto "troller,, což není vůbec dobrá reklama a už vůbec ne dobrá pověst. Především bych se také chtěl omluvit Admin teamu za mé veškeré chování a také omluvu těm hráčům kterým jsem hnusil potenciál hrát RolePlay či jim znechutil hru, hodlám to vše napravit a nechovat se nadále jako idiot a hodlám se chovat adekvátně vůči ostatním a relevantně. 

Takže bych se ti opět chtěl @Awoo -e omluvit za mé nesmyslné chování a celkové mé vystupování na tomto portálu a chtěl bych se tě opět zeptat, nezvážil by jsi opět prosím mou žádost prosím?

26.6.2022 21:14

Ahoj @ToxicCZ ,

mé stanovisko se nemění, není to ani měsíc od tvé poslední žádosti. Opět ti připomenu, že se můžeš odvolat u @SedliX -e , vzhledem k tomu, že odemne se unbanu opravdu nedočkáš. 


Powered by LeoSight IFS
LT~26