Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na dotyčné hráče.


16.6.2022 21:11, naposledy upraveno 16.6.2022 21:19 uživatelem Schokolade

Zdravím vážené čtenáře a čtenářky. Dneškem jsem si ujasnil stále jednu a tu známou věc a sice že hráči Skima(na výjimky) postrádají zdravý rozum, viz. nesestříhaný video záznam o délce přes 5 minut. Abych si hned vylil srdíčko tak stížnost je směřována na hráče: Mike Brown, Martin Dusik, Dominika Liugi, Michaela Joe kde se jen a pouze dle mého názoru dopustili porušení zdravého rozumu a né jen to. Vezmu to chronologicky.


Mike Brown

Před započetím záznamu se ve skupince lidí projížděl a driftoval na parkovišti OC LV, načež došlo mezi nehodou mezi bílou Audi nebo 350Ztkem a jeho modrým nissanem -> zapl jsem majáky, přijel a začal ujíždět a překvapivě po pár vteřinách to nakouřil do lampy kde začíná videozáznam. (....) Poté se vrací k OC LV, kde mě vlastně vyblokují a on ujede.  (pzn. poté jsem ho sice opět našel a začal pronásledovat ale nechal jsem ho být čistě kvůli IC, z záznamu není vidět žádné porušení pravidla ale pokud by se našel někdo kdo by dosvědčil cop provoking[ ještě vůbec předtím než měl legitimní důvod k ujíždění ] před záznamem byl bych rád)


Martin Dusik

Minimálně se dotyčný dopustil cop provokingu, kde úmyslně zablokoval cestu asi z principu srandy, že mi ujelo vozidlo, poté možného PG z 40km/h srážky do boku jeho vozidla s rámem kdy následně odjel a ještě si hodil donut(což potvrzuje moje první tvrzení), na zřetelnou konfrontaci se rozhodne couvat poté rychle zabrzdí a dostane znova rámem nyní do motorové části vozu -> opět možné PG po druhé, následně byl zablokován vozidlama ze předu a ze zadu, kde se rozhodl, že začne "protáčet" kola a hodí si otočku 90° tak jsem mu najel na motorovou část vozidla -> opět PG po třetí, chtěl ujet tak jsem to rozmázl a nabral ho na sloup -> schytala motorová část znova a v tento moment bych už řekl, že vozidlo dávno vyřazeno z provozu, minimálně přední náprava fuč. Poté opět začíná ujíždět, dostane PIT, znova do vozidla rámem, otáčí a ujíždí kompletně z mého výhledu.


Dominika Liugi, Michaela Joe

Oba hráči se dopustili minimálně MG, cop provokingu, zřejmě opět ze srandy, že si vyblokují policii a místo "kamaráda" budu asi nahánět je, ani nevím zda se znají a vůbec jejich důvod -> takže i pravděpodobně zdravý rozum. (pzn. autora: v 3:44 mě vyblokuje a potom mi píše do LOOC otazník.. 😅)


Je možné, že jsem asi něco zapomněl vypsat, možná jsem se i sám dopustil něčeho, možná si zde vylívám srdíčko jen kvůli tomu, že se to už děje neustále a stejně na tom nesejde a i tak si stejně postěžuji aspoň mě to nebude tak trápit.

M0N0LOG#9145


Odkaz na video: https://www.youtube.com/watch?v=lIo_78I8i4k (HD kvalita se pořád nahrává - má to přes 5 minut tak berte na to zřetel + mam bouřku 🌩️)

16.6.2022 22:22, naposledy upraveno 16.6.2022 22:34 uživatelem Dzardys

Ahoj, na stížnost se podívám, již jsem dnes měl co dočinění se dvěma zmiňovanými hráči. O průběhu tě informuji v tomto komentáři formou editu.

EDIT: Okay, video jsem zhlédl, je zde spousta nesrovnalostí, třebaže jak mohli vědět, že projede zrovna tam, aby tě vyblokovali, že? Očividná meta, bohužel k Mike Brown nemám pádné důkazy a nemohu jej tedy potrestat. Možná tedy metabaiting, ale to není tak očividné jak meta od čekačů.

Každopádně se nám potvrdilo, že celé slavné CJNG je spíš na dně než on top a s klidným srdcem vás tímto upozorňuji, že pokud se to bude opakovat někdy znovu, rozdám vám permabany. Pokud si zvládáte hrát na těžké ganstery a na Discordu se předvádíte, jistě unesete i nějaký ten permaban. A jistě to nebude váš první permaban.


Powered by LeoSight IFS
LT~50