Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

IC zprávy

neznamy#27

Smazaný účet

30
9.5.2020 21:56

Zdravím vás přátelé a kolegové. Když jsem založil firmu Tactical Solutions Incorporated nikdy jsem si nemyslel že budeme někdy tam kde jsme teď. Firma začala s jednou zapadlou a špinavou kanceláří v centru města. Začátek firmy byl velmi těžký avšak netrvalo to dlouho a firma se postavila na nohy díky neskutečně tvrdé dřině našich zaměstnanců a já vám z celého srdce chci za vaši skvěle odvedenou práci poděkovat. Mnozí z vás tu jsou již od založení firmy a toho si velmi vážím taktéž vítám nové tváře v naší firmě a doufám že se vám u nás bude líbit. Firma tak jak ji známe dnes je v největším rozkvětu a daří se jí tak jako nikdy předtím. Všem děkuji za vaši dobře odvedenou práci a přeji do budoucna mnoho dalších úspěchů. Příjemný zbytek dne      𝓦𝓪𝓻𝓻𝓮𝓷

17.5.2020 09:27, odstraněno 17.5.2020 09:27 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
17.5.2020 18:44
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

TrakeOP

Hráč

7
22.5.2020 00:01, naposledy upraveno 22.5.2020 00:05 uživatelem TrakeOP

Toutu zprávou všechny zdravím a chtěl bych vám zdělit jednu smutnou novinu, dnes 21.5.2020 opustil tento svět náš milovaný ředitel Nathaniel Warren.

V brzké době čekejte pohřeb kterého se budou moci všichni kdo pana Warrena znali zůčastnit.

Co se týká Firmy TSI:

Ta bude nadále pokračovat pod vedením pana Earla Andersona a pana Aarona Mayera.

Ve firmě se nic nezměnilo vše funguje přistaru.

O případných novinkách ohledně firmy vás budeme informovat.

Se srdečním pozdravem Aaron Mayer - Zástupce ředitele TSI