Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o doerpení->ignorace??


Timmy

Hráč

2
16.6.2022 22:56

Zdravím. Dnes okolo 19:30 jsem si podal report o doerpení akce, kdy se mi dva hráči odpojili po té, co byli zastřeleni, když se mě a kamaráda pokusili přepadnout. Podal jsem si report a čekal->počínající ID reportu #6. po asi půl hodince jsem se dostal na #1. Super.. ale tam jsem zamrzl na minimálně hodinu. během té doby jsem napsal známému, aby založil report, který se měl týkat vykradení interiéru. Jeho report se během této doby z ID#7 pohl na ID#4, ale bohužel musel odejít. Můj report stále vysel na ID#1 a bez jakékoli komunikace. Po hodině čekání na jednom místě mi spadla hra. Založil jsem tedy report znovu->ID#3. Po čtvrt hodince opět naskočilo ID#1 a opět se nic nedělo. Chci se tedy zeptat, zda tohle byla čistá ignorace, nebo proč byl můj report přeskakován a vynecháván po dobu cca 2h a 45m a nebyla mi alespoň odeslána odpověď, že na to není čas/chuť, nebo cokoli. Fakt mám tenhle server rád a opravdu mě baví RP... ale co se týče přístupu, je mi z něj někdy opravdu smutno a přemýšlím, co jsem udělal tak špatného, že si tohle zasloužím. Chápu, že to nějakou dobu trvá a není to okamžitě.. ale ignorovat report od jednoho člověka po dobu necelých 3h, kdy čeká na jednom místě, aby se nedalo napadnout odjetí od místa a uklizení těl, se mi zdá nesprávné.

 

Chtěl bych tedy tímto požádat, zda-li je možné doerpit akci zítra, někdy v odpoledních hodinách (Opět si založím report a budu čekat jako každý hráč, nehodlám být privilegován) nebo jsem svým odpojením po takové době ztratil nárok na adekvátní doerpení. 

 

Předem díky a přeji dobrou noc/dobré ráno. :)

 

Drelamond

Hráč

9
17.6.2022 11:26, naposledy upraveno 17.6.2022 11:26 uživatelem Drelamond

Ahoj @Timmy , Zober si že na skime je cez cca 60 hráčov denne.... zober si že každý potrebuje niečo... odhadujem že denne to je aj cez 200reportov možno aj viac zober si koľko je administrátorov online /admins tam to máš napísané aký tam práve sú.. Rozhodne ti neodporúčam vypisovať administrátorom nech ti zoberú report, aj ak sú v službe lenže vieš príde to také trápne stále vypisovať do PM: hej , zober report. Administrátorom to príde také čudné  a prídu si potom ako otroci. Z môjho pohľadu to príde cringe písať hej prími mi report. Veľa hráčov sú zvyknutý otravovať v PM nech riešia reporty. Podľa mňa je to blbosť ich spamovať hlavne, ak majú svoje RP alebo momentálne niečo robia. Rozhodne neodporúčam stopovať RP a čakať na report, pretože od toho tu je administrátor ktorý by mal stopovať RP a začať riešiť report. Pokiaľ ste pokračovali v RP a osoba zavinila a porušila pravidlo tak na konci si podať report/pri RP si podať report, aby ste po konci RP čo vám ten administrátor príme report začne riešiť... po riešení vám RP akciu voidne.                                                      Administrátor by vám vrátil to o čo ste prišli počas toho RP. Samozrejme by vám voidnul aj RP akciu.

Bohužiaľ lenže na skime si musíš počkať menšiu dobu na trvanlivosť reportov. 

Timmy

Hráč

2
17.6.2022 13:59, naposledy upraveno 17.6.2022 14:00 uživatelem Timmy

Ehm @Drelamond.. Dobře.. Nevypisoval jsem administrátorům, aby mi vzali report.. je to pravidlo č.24, kterého jsem si vědom. Nevypisoval jsem ani do PM. O stopnutí RP nebyla nikde řeč, nevím, kde jsi tedy sebral domnění, že jsem stopl/přerušil RP :)  Začali Rp přepadením, nám se podařilo je zastřelit->jejich odpojení->náš report na leavnutí RP->ban-> zavřený rep. Takže jsme založili nový report s dotazem na doerpení-> to máš celé napsané nahoře, nebudu to znova psát. Ale 3H! STÁL MŮJ REPORT NA ID#1 A OSTATNÍM SE REPORTY ŘEŠILI! mě nepřišla ani reakce ,,jdi do míst kam slunce nesvítí''. Prostě čistě ignor a 3h v háji jen kvůli tomu, že se mi 2 zbabělci, kteří se snaží okrádat koho jen můžou odpojili z RP, když jednou dostali výprask oni. Já se jen dožaduji odpovědí->

1. Proč na můj report nikdo ze 3adminů skoro 3h nereagoval a radši bral jiné reporty(ignor/nebyla chuť) a neobtěžovali se mě alespoň poslat na houby.

2. Zda je možné doerpit akci den po, když jsem byl takto ignorován/přeskakován a prostě jsem ve 22:45 musel jít pryč ze serveru po 3h čekání. 

3. zda-li mám minimálně nárok na jejich věci, které měli u sebe. Jména nebudu zveřejňovat, pošlu logy příslušnému Adm. když se na to někdo koukne a odpoví.

Celé tohle bych neřešil, kdyby mě tihle lidé neokradli už 5x. Mě se jednou povede je s kamarádem zabít a vzít si alespoň část věcí, které mi ukradli a oni se zbaběle odpojí. To je to, co mě celé neskutečně štve a proč se dožaduji dohrání RP. nehledě na to, že to není ani tak těžké, protože jsou oba mrtví. jen se napojit na postavy, ležet a nechat nás si vybrat věci. 

nevím, jestli jsi to četl na přeskáčku, nebo jsi nepochopil můj dotaz výše.. Každopádně tady máš odpověď, kterou už bys snad mohl pochopit :) 

(Nic není myšleno ironicky, ani tě nenapadám, prostě jen vysvětluji znovu)

17.6.2022 14:38

Tento pán je v komunite známa firma, a všetci vieme, že má v obľube veľa mudrovať, nemusíš sa nad ním rozčuľovať. Mám pravdu ?

Ale k veci teda. Tí dvaja páni dostali teda ban za odpojenie z RP akcie ? Pokiaľ nie = report -> logy.

Ak dostali už bany, celá akcia by sa mala voidnúť = nestala sa. V tom okamihu máš nárok na vrátenie vecí, avšak ti to pravdepodobne bude robiť iba GA+, keďže iba tí majú nárok na givovanie vecí, prípadne teda recon na postavu. Ďalšia vec je asi tá, že si túto tému dal do nesprávnej sekcie. Po správnosti, by si mal toto celé smerovať ale asi sem, keďže sa to týka vlastne skima. Ja ale verím, že ti bude podnet vynahradený.

19.6.2022 01:15

Ahoj @Timmy,

mrzí mě, že jsi na řešení svého reportu čekal tak dlouho a stejně se nedočkal. Bohužel nevím, kdo zrovna z kolegů byl na serveru - doRPit situaci za hráče může jen GA+ a vyšší pozice. Není naší povinností RP akce dohrát, můžeme je voidnout. Pro to, abychom situaci mohli dořešit, bych od tebe potřeboval dodat důkazy, tedy alespoň logy.

Stížnost zamítám, pochybení administrátora v ní nebylo dokázáno. Chceš-li situaci s hráči dořešit, podej si stížnost v sekci stížnosti a nahlášení.


Powered by LeoSight IFS
LT~51