Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o Unban

mihal

Hráč

6
17.6.2022 12:19

Dobry den dnes jsem dostal ban za Non Rp injuries ban je podle me nepravem rad to vysvetlim. Takže jedu si do mongu pohoda koupit si oblečeni (lagy mam nestidim se za to a už pracuji na novem PC ) přileti mi PM že proč jsem odjel s bouračky proč neerpim a ja co kde jak kdy proč ? on že no naboural jsi do me a odjel jsi ja že to se velice omlouvam ja to nevidel rad se vratim a budu erpit rekni kde , borec napsal jedu k bance ted ja si dam rep o fix a ja že to budu klidne erpit ale když si chce dat rep o fix tak at si da ale at rekne celou pravdu on že o me nebude mluvit ja v hlavne mel nic jsem neudelal špatneho bouračka byla proste desing nevidel jsem nic že bysme nabourali pak admin to snim šel řešit po par hodinach admin napsal ja odepsal a po chvili Ban. naštvalo me to protože je to prost e nepravem ban prosim o vyjadřeni nebo o Unban dekuji mockrat