Dne 28.2.2022 Mi byl udělen permanentní ban z důvodu: Prodloužení-PG,metagaming, nen permaner a 32 záznamů.
Už to bude něco málo přes 4 měsíce a svých chyb jsem si plně vědom. Už několik měsícu se snažím o svůj unban ale nedělal jsem to správně.
A za tyto čtyři měsíce jsem si uvědomil kde jsem často dělal chyby a za to se velmi omlouvám a dám největší úsilí do toho aby se to už nikdy neopakovalo a budu se snažit polepšit své RP
Chtěl bych se velmi omluvit za porušení pravidel a žádám o zrušení nebo zkrácení banu na vašem serveru velmi mě to tam baví a je mi to vážně líto . Navíc se začínám učit více pravidel abych měl nejméně problému Tímto bych se chtěl omluvit A-T za řešení mých blbých a zbytečných reportů a omluvit se @Dzardys za mé neustalé žádosti o unban. Děkuji za přečtení a přeji nádherný zbytek dne.
Dne 28.2.2022 Mi byl udělen permanentní ban z důvodu: Prodloužení-PG,metagaming, nen permaner a 32 záznamů.
Už to bude něco málo přes 4 měsíce a svých chyb jsem si plně vědom. Už několik měsícu se snažím o svůj unban ale nedělal jsem to správně.
A za tyto čtyři měsíce jsem si uvědomil kde jsem často dělal chyby a za to se velmi omlouvám a dám největší úsilí do toho aby se to už nikdy neopakovalo a budu se snažit polepšit své RP
Chtěl bych se velmi omluvit za porušení pravidel a žádám o zrušení nebo zkrácení banu na vašem serveru velmi mě to tam baví a je mi to vážně líto . Navíc se začínám učit více pravidel abych měl nejméně problému Tímto bych se chtěl omluvit A-T za řešení mých blbých a zbytečných reportů a omluvit se [user:3773] za mé neustalé žádosti o unban. Děkuji za přečtení a přeji nádherný zbytek dne.