Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (PinkiePie)


LadaZednicky

Hráč

7
18.6.2022 20:59, naposledy upraveno 19.6.2022 07:54 uživatelem LadaZednicky

Dne 28.2.2022 Mi byl udělen permanentní ban z důvodu: Prodloužení-PG,metagaming, nen permaner a 32 záznamů.

Už to bude něco málo přes 4 měsíce a svých chyb jsem si plně vědom. Už několik měsícu se snažím o svůj unban ale nedělal jsem to správně.

A za tyto čtyři měsíce jsem si uvědomil kde jsem často dělal chyby a za to se velmi omlouvám a dám největší úsilí do toho aby se to už nikdy neopakovalo a budu se snažit polepšit své RP

Chtěl bych se velmi omluvit za porušení pravidel a žádám o zrušení nebo zkrácení banu na vašem serveru velmi mě to tam baví a je mi to vážně líto . Navíc se začínám učit více pravidel abych měl nejméně problému Tímto bych se chtěl omluvit A-T za řešení mých blbých a zbytečných reportů a omluvit se @Dzardys za mé neustalé žádosti o unban. Děkuji za přečtení a přeji nádherný zbytek dne.

20.6.2022 14:10

Omlouváš se za neustálé žádosti o unban, ale spam na Discordu sis neodpustil. Dáme tomu ještě minimálně 14 dní, než si budeš moct podat novou žádost, u níž budu přemýšlet nad schválením.


Powered by LeoSight IFS
LT~28