Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vykrádanie Bankomatov


19.6.2022 00:01

Zdravím, mal by som návrh a bol by som rád keby sa takáto možnosť objaví na skime myslím tým vykrádanie bankomatov.

Ako by prebiehalo vykrádanie bankomatu.

Bankomat by dával cca od 30k po 70k pri každom bankomate by bolo počet peňazí (náhodné) či je v LS, SF alebo menšie dediny v púšti. Vykrádanie bankomatov by prebiehalo nasledovne prišli by sme k bankomatu klikli by sme na bankomat tam by nám dalo možnosť vykradnutia alebo vybratia peňazí, klikli by na vykrádanie tam by nám vyhodilo toho hada čo sa robí aj keď robíte čipy alebo cigarety, hada by ste museli robiť 5x keby pokazíte hada musíte to robiť celé od znova keď sa vám had podarí ukáže sa vám cena na bankomate stlačili by ste nejakú klávesu ja by som to osobne preferoval na E, vybratie všetkých peňazí by trvalo cca 1-2,5 min podľa toho koľko by tam bolo peňazí. Po vykradnutí bankomatu by sa vám automaticky peniaze dali do inventáru a mohli by ste spokojne odísť ak neprídu Psa.

PSA

Psa by to malo urobené nasledovne, keď daný človek čo ide vykrádať bankomat klikne na vykradnutie bankomatu cca po 15 sekundách by Psa dostalo oznámenie že sa niekto pokúša o vykradnutie bankomatu. Dostali by určené miesto kde sa bankomat vykráda, keby daný človek čo nemal masku by Psa vyhodilo aj meno alebo by to bolo urobené cez rukavice keby nemá daný vykrádač bankomatu nemal rukavice, keď príde Psa k bankomatu videli by kto bankomat vykrádal pomocou otlačkov ktoré by zostali na bankomate po človeku čo bankomat vykrádal (najlepšie by bolo keby si to psa aspoň passive erpilo že prichádza človek ktorý odoberá otlačky a robí analýzu otlačkov následne môžu až potom vedieť IC kto vykrádal bankomat).

Počet Psa na vykradnutie bankomatu by som dal 2Psa, je to tak akurát na vykradnutie bankomatu aj to dáva logicky zmysel predsa nebude 3-5Psa na vykradnutie bankomatu keď maximum peňazí z bankomatu máte 70k(je to podľa @Rataj ale minimum keď už by chcel cenu zmenšovať by som dal 50k najmenej čo môžete získať z bankomatu).

Budem veľmi rád ak sa takáto vec objaví na skime za mňa by to dosť zlepšilo získavanie peňazí ilegálnou cestou (aspoň by sa prestali alebo aspoň zmenšilo okrádanie kamiónov, Pán @Dzardys by bol spokojný že sa už neokrádajú kamiony).

19.6.2022 01:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.6.2022 12:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.6.2022 12:35

Zdravím, @neznamy#8157 s tvojou postupnosťou súhlasím. 

Keby bolo pridané vykrádanie bankomatov, cena ktorá by sa nachádzala v bankomate by bolo na @Rataj s tvojou cenou súhlasím, tých 70k som dosť prehnal ale aj tak si myslím že by vykrádanie bankomatov by aspoň trochu zlepšilo zarábanie si ilegálnou cestou, predsa je tam to riziko že vás chytí Psa, prevážanie je tiež dobré ale dosť často tam hrozí že vás okradnú alebo vás chytí Psa, čo sa pri bankomatoch zo stránky toho že by vás okradli sa povedať nedá ( zároveň by to bol zdraví rozum keď niekto vykráda bankomat asi tam neprídem a nezačnem ho okrádať). Dobrý nápad aj s tým passive opravením bankomatu je to dobrý nápad preto aby sa nevykrádal ten bankomat niekoľko krát za deň. S tým pokazeným hadom je tiež dobrá vec ktorú by sme prijali a dáva to aj logiku.

Ďakujem za vyjadrenie od Allika a zároveň by som sa chcel spýtať či by podľa členov AT malo byť pridané do hry.

19.6.2022 13:14

Namísto vymýšlení další z milionu cest, jak přijít k penězům, by se hráči ilegálu měli zaměřit spíše na to, jak provozovat své "RP" tak, aby z něj měli něco všichni hráči a nejen oni sami. Namísto generování nových peněz skrz skripty byste mohli spíše vymyslet RP cestu, jak získat peníze, které již v oběhu jsou. Myslím si, že vykrádání obchodů, které je na stejné bázi, jako tvůj nápad, bohatě stačí. 😌

DzofreCZ

Hráč

23
20.6.2022 21:49, naposledy upraveno 20.6.2022 21:52 uživatelem DzofreCZ

@Dzardys mužu s tebou jen souhlasit když to tu čtu v těch návrhách tak to absolutně nechápu všichni koukáte jen na ilegální cestu (a nemluvím o všech mířím k těm co jedou ilegál) jde o to že tím jak vykrádáte banku obchody okrádáte kamiony kazíte tím akorát RP ostatním. IRL se tomu taky sice nevyhnete ale je blbost jako když tu byl nejmenovaný gang že udělali 20 kamionu do půl hodiny 

s tímto návrhem nesouhlasím.....max na to řeknu a mužete semnou souhlasit [LOCK]

 


Powered by LeoSight IFS
LT~69

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo