Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.

neznamy#7922

Smazaný účet

8
19.6.2022 19:32

Ahoj, dnes sem dostal ban za pravidlo č. 6 a 19, stalo se to tak že, Josko Balazovic a D7 a já jsme byli ve výrobní stanici. Josko Balazovic měl 0 hodin. Začal mně najednou mlátit a potom zabil. Neřešil sem to a vrátil se ( chápu porušil sem pravidlo... ) Následně sem se vrátil asi po 5 minutách. Josko Balazovic mně začal znovu mlátit, jelikož sem nechtěl dostat PK tak sem vzal sprej a začal sprejovat po hráči, pořád sem se chránil a furt mně chtěl zabít. Musel sem být nucen mu dát PK, následně si dal report. Holysek začal řešit jeho report. Následně mi poslal PM jestly sem mu dal po druhé Pk. Odpověděl sem že ano ale že nejdřív do mně  začal mlátit jako první. Následně sem dostal ban na 20 hodin ale hráč který měl 0 hodin dostal jen přeučení.

Prosím moc o zkrácení trestu protože si mystlím že je docela blbí že on dostal jen přeučení a já 20 hodin. Jasně chápu že je to nováček ale přecejenom to není moc spravedlivé.

Díky.