Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zippiik

Hráč

3
20.6.2022 18:37, naposledy upraveno 20.6.2022 22:13 uživatelem Zippiik

Přeji všem hezký den. Nevím jestli je na to brzo ale chci to napsat. Předem chci říct že to není sranda nebo tak.

Znovu se teda jdu rozepsat tak aby to bylo dobré pro unban. Jelikož jsem to rozepsal v minulé žádosti tak k tomu moc nenapíšu ale doufám že to bude stačit.

Moje erpení je zkrátka jako czechcloudovo hraní, nejde mi to. Takže chci říct že když dostanu unban tak si budu dávat bacha na moje chování a chci požádat o úplně poslední šanci. Hodně lidí mi sem asi dá ten křížek jako nesouhlas ale já to chápu. Moje historie je fakt hrozná. Je to asi tím že erpení není úplně pro 13ti leté děti jako jsem já.

 

Takže začnu pokusem o podplacení admina.

Toto se stalo protože jsem byl fakt mimo. Jelikož jsem si nepřečetl pravidla tak jsem ani o tomto pravidlu nevěděl.

Prostě jsem adminovy (SovietDog doufám že to píšu správně) nabízel peníze aby mi nedal ban. Fakt pitomost a nechápu to do teď. Někdy se chovám jako jelito. Spíš jsem si to tím ještě víc zhoršil.)

 

Pravidlo č. 21

Pokud si to pamatuji tak toto pravidlo je o vulgarismu v ooc chatu. No, tak vulgární jsem do teď ale předtim fakt tragédie. Byl jsem i drzý na admina a hlavně jsem hodně mixoval.

 

Trash RP

No, tak toto vysvětlit moc neumím, tak to shrnu. Prostě v montgomery jsem si hrál na policajta kde jsem rozdával pokuty v hodnotě 7 tisíc. ( Toto jsem dělal protože jsem byl línej jezdit kamionem a neměl jsem moc peněz tak jsem prostě tohle dělal.)

 

Doufám že to stačilo. Moc se omlouvám a budu se snažit zlepšovat. Přečetl jsem si i dokonce pravidla! (Což je u mě fakt velkej pokrok). Vím druhá perma to už bude těžké dostat ten unban ale chci dostat poslední šanci.

Třeba mi to zamítnete protože jsem se moc nerozepsal ale to jsem udělal v té minulé žádosti, tak doufám že to vystačí.

 

Předem děkuji za odpověď.                                                                            S pozdravem Zippiik.

 

8.7.2022 13:01

Máš 17 banu a to není vůbec malé číslo.. Je vidět že jsi serveru pouze škodil a s tím já tě na server nepustím. Je mi líto ale musím tvojí žádost zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~27