Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

čekání v cele na Kriminální službu (výslech)


fikstvUwU

Hráč

16
21.6.2022 16:26

Zdravím, včera mě PSA sebrala :D aniž bych něco udělal JEN kvůli podezření na nějakou kriminální činost nebo tak nějak jo.... Spíše mi jde ale o to že mě v PSA stanici v cele mužou držet i 15 dní... Což je opravdu dlouhá doba :DDD takhle dlouho nesedí ani člověk co vykradl banku pokud se nepletu :DD strašně nevyvážené :D ale to je jedno, jde o to ze 15 dní je moc dnů jen kvůli tomu aby si Kriminální služba udělala čas na 1 človíčka :DDD jako sorry ale 15 dní čekat na výslech v cele ... docela SAD :D Kupoval jsem si nedávno VIP skin a ted toto... což je o důvod víc proč mě to naštvalo, že 15 dní budu sedět v cele takže 75kč v loju že :3 
Proto se chci zeptat. Jak jde urychlit proces s Kriminální službou/výslechem protože 15 dní nehodlám čekat na to než se časově shodneme s kriminálkou :D
Předem děkuji.

VajkoChlpko

Hráč

57
21.6.2022 16:48

IC, ďakujeme za podnet.

fikstvUwU

Hráč

16
21.6.2022 21:57

Jen abych se vyjádřil k tomu "HEY IC VĚC" to je super, ale mají tam zadrženého člověka který nic neudělal a strašně ho to omezuje ve hře jen kvuly IC věci a i z mého pohledu pozdezdreni na metu. Prostě se mi pouze nelíbí jak to omezuje hru, jen kvuly tomu že očividně někdo řekne ",Hey ten udělám to a to" a PSA ho automaticky zavřou na 15 dní ? Docela F ne ?

DrHell

Hráč

18
22.6.2022 07:07

Strašne mi pripomínáš niekoho, už som niečo takéto videl aj na Slovensku (Rúška dole! Gestapo! Americká kur…agentka!)

To že si ty myslíš že si nič nespravil ale si v CPZ, je čisto IC vec ktorým sa treba zaoberať na súde. Potom sa ti nepáči dĺžka trestu, to je opäť IC vec ktorou sa treba zaoberať taktiež na súde. Všetky tresty sú IC DANÉ a pomocou tejto témy, ktorú si vydal, ich nezmeníš. Ešte ktomu VIP skinu…v hre je vždy nejaké riziko a preto ťa bohužial PSA neprepustí pretože máš nejaký skin. 

Čiže dostali sme sa k záveru že je všetko je In-game 😁 Pekný deň. 

22.6.2022 11:20
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~46